פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › תקלה בחיבור USB [הכותרת נערכה] This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 15 years, 2 months by מירית. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 13 בנובמבר 2010 בשעה 23:56 #38229 יגאלחבר יש לי בעייה עם חיבורי USB רק חיבור אחד מתוך השישה פועלכל פעם אחד יכול לפעול אם נתקתי אחד השני יתחיל לפעולחברי המלומדים עיזרו לי 14 בנובמבר 2010 בשעה 13:40 #38243 אבי לוימנהל בפורום חבר לפחות שני התקני USB למחשב. הכנס למנהל ההתקנים. התחל > הפעלה > הקלד: devmgmt.msc > לחץ אישור. בדוק בתחתית הרשימה בקרי טור אפיק אוניברסלי (USB) בדוק אם לא מופיעים שם סימני קריאה \ שאלה צהובים. עבור על כל הפעולות והפתרונות באשכול – הזה 14 בנובמבר 2010 בשעה 18:01 #38258 מיריתחבר שלום pinhasy1 תנסה שיטה ישנה אך טובה שיכולה לעזור לכניסות USB ואולי לבעיה שלך מי יודע… תכבה את המחשב ותוציא אותו מהחשמל תילחץ כ-10 שניות על כפתור ההדלקה של המחשב, זה מפרק את החשמל שנשאר.. מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר