פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › סרטון ענק תקוע בדואר יוצא [בעיה נפתרה] This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 15 years, 2 months by טלי ל. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 4 בדצמבר 2010 בשעה 16:19 #38743 טלי לחבר שלום, שלחתי בטעות סרטון לא מכווץ, הוא נתקע בשליחה כבר למעלה מ4 ימים ומאט את קצב המחשב ולא מאפשר עבודה תקינה באווטלוק. ניסיתי להפעיל את ההאווטלוק יחד עם כפתור הCTRL אכן שאל אותי אם לפתוח באופן בטוח אך לא פתח את האווטלוק…מה עושים? עכשיו האווטלוק לא נפתח בכלל. יש לי אפשרות לקבל מיילים גם דרך הGMAIL אך ישנו דואר חשוב באווטלוק ולא הייתי רוצה לפרמט ולהתקין מחדש. אשמח לקבל עזרה, תודה 4 בדצמבר 2010 בשעה 18:21 #38744 itshoמנהל בפורום לא כיף בכלל, אבל אפשר להעזר במדריך הזהובמקום להשתמש באפשרות MDB-> Open Root Folderתבחרי אתMDB-> Open IPM Outbox 5 בדצמבר 2010 בשעה 01:10 #38764 טלי לחבר תודה על ההתייחסות המהירה. אכן ההמלצה עזרה לי, הצלחתי למחוק את הקובץ התקוע. שוב תודה ושבוע טוב מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר