פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › מרכז האבטחה של ווינדוס 7 This topic has 6 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 14 years, 6 months by m_avron. מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ) מאת תגובות 7 בדצמבר 2010 בשעה 15:37 #38845 m_avronחבר יש לי ווינדוס 7 32b היום התחיל להופיע לי על הסימון של הדגל בשורת המשימות עיגול שבותוכו x כשאני לוחץ עליו הוא דורש להפעיל את מרכז האבטחה של ווינדוס. כשאני לוחץ עליו קופצת לי הודעת שגיאה "אין אפשרות להפעיל את מרכז האבטחה של ווינדוס. ניסיתי גם דרך התחל-שירותים- security center תוכנת האנטי וירוס שלי microsoft security essentials הפסיקה לפעול וכשאני פותח את החלון שלה הוא קופץ ומיד נסגר, כנ"ל לגבי הפעלת windows defender אתמול אח שלי פתח קובץ שאני חושד שהיה וירוס בלי לסרוק אותו. לכן סרקתי את המחשב במצב בטוח עם 3 תוכנות microsoft security essentials Malwarebytes' Anti-Malware SUPERAntiSpyware Free Edition נמצאו אצלי די הרבה קבצים נגועים התוכנות טיפלו בכולם ובסריקה נוספת לא נמצאו עוד קבצים. אבל הבעיה לא נפתרה.. עדיין אי אפשר להפעיל את מרכז האבטחה ואת windows defender ואת microsoft security essentials ועכשיו גם את התוכנה החדשה שהורדתי SUPERAntiSpyware Free Edition חוץ מאשר במצב בטוח… אני חייב עזרה דחוף! תודה לעוזרים! 7 בדצמבר 2010 בשעה 22:43 #38861 itshoמנהל בפורום כל התוכנות שהשתמשת הן תוכנות אנטי-רוגלות. אך לא אנטי-וירוס.נסה להתקין אנטי וירוס טוב כדוגמת AVIRA (החינמית !) אם זה לא עזר, הורד את הקובץ המוצע כאן itsho2010-12-7 22:43:23 8 בדצמבר 2010 בשעה 01:12 #38867 m_avronחבר אני ינסה להתקין ויראה אם זה עוזר.. מה זה הקובץ השני שנתת קישור? תודה על העזרה.. 8 בדצמבר 2010 בשעה 15:47 #38876 m_avronחבר הAvira לא עזר כמו שצריך.. הוא מצא קובץ אחד חשוב ועכשיו אני יכול להפעיל את המרכז אבטחה אך לאחר 5-10 שניות המצב חוזר לקדמותו ועדיין אני לא יכול להפעיל את תוכנות האנטי וירוס שלי… הקישור השני שנתתת מיועד לווינדוס xp ולכן הוא לא עוזר.. אם תוכל להביא לי קישור לדבר כזה לווינדוס 7.. 8 בדצמבר 2010 בשעה 15:58 #38877 m_avronחבר תמונה של האנטי וירוס שחצי שניה שהוא נפתח לפני שהוא נסגר: (עשיתי מהר צילום מסך) http://www.siz.co.il/my/zkzjk43bgoqd.png 8 בדצמבר 2010 בשעה 19:42 #38887 אליחבר 1.אחד היתרונות הברורים של avast זה שהוא מבצע סריקה מהבוט עוד לפני שמערכת ההפעלה עולה הסר את avira ,התקן את AVAST והרץ סריקת איתחול 2.לחץ על התחל>הפעלה>הקלד services.msc לחץ פעמיים על Windows Management Instrumentation הגדר סוג הפעלה אוטומטי לחץ על התחל להפעיל את השירות ,אישור הפעל מחדש את המחשב 9 בדצמבר 2010 בשעה 02:46 #38891 m_avronחבר הרצתי סריקת אתחול. לא נמצאו וירוסים… הWindows Management Instrumentation כבר היה כמו שכתבת.. מה עוד אפשר לעשות? מאת תגובות מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר