פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › צורב DVD עובד לאט ולא צורב את כל הקבצים This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 15 years, 2 months by ronenbor. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 14 בדצמבר 2010 בשעה 00:20 #39005 ronenborחבר שלום רב, יש לי לפטופ טושיבה ובו צורב DVD. לאחרונה בניסיון לצרוב DVD הצורב אומר שיקח לו שעה! ואז אחרי כחצי שעה אני מקבל הודעה שאין מספיק מקום בדיסק ושעלי לוותר על מספר קבצים. בסופו של דבר הצורב צורב על הDVD רק כ-1-1.5 ג'יגה כאשר הקובץ האחרון תמיד לא שלם. האם הבעיה היא בצורב? בהגדרות? או ב DVD עליו אני מנסה לצרוב. בתודה מראש 🙂 14 בדצמבר 2010 בשעה 11:42 #39020 אבי לוימנהל בפורום מגוון גדול של סיבות לתקלה שלך. בשלב ראשון עבור על כל הגדרות הצריבה. נסה לאפס את כל ההגדרות למצב ברירת מחדל. יתכן והתקנה חוזרת של תוכנת הצריבה תפתור את התקלה. 16 בדצמבר 2010 בשעה 06:56 #39076 ronenborחבר הבעיה היתה בהגדרות, עכשיו הצורב עובד מצויין. תודה רבה! מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר