בעית איתחול XP

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    noga
    חבר

היי,

יש לי בעיה חמורה, בבקשה עיזרו לי

מאתמול יש לי בעיה של איתחול המחשב, ברגע שהדלקתי אותו הוא היא הגיע למסך :"המתן, בודק הגדרות אישיות" ושם נתקע!

מהתמיכה שקיבלתי שוער שמדובר בקבצים פגומים של ווינדווס שכנראה נפגמו במהלך הסרת וירוס או תוכנה שהסרתי ע"י REMOVE PROGRAM…עובדה היא שהצלחתי להפעיל את SAFE MODE בדקתי עם תוכנות אנטי וירוס ולא נמצאו שום וירוסים.

ניסיתי לעשות תיקון לWIN (ע"י שינויים בביוס והכנסת הדיסק הפעלה של הWIN כBOOT) אבל לצערי הדיסק שהיה ברשותי הוא לא BOOTEBLE ולכן הוא רק העלה את הקבצים ולא הייתה אפשרות לREPAIR, באותו רגע יצאתי ועשיתי הפעל מחדש, אבל עכשיו לא מופיע לי כלום על המסך!! אפילו לא הודעה הBOOT CD

אני חוששת שזה מחק לי את כל הקבצים.

אני גם חושבת שעשיתי נזק בכך שנגעתי בהגדרות הBIOS , עשיתי בהגדרות אופטימציה וdefault אבל שום דבר לא עזר…אני עושה התחל מחדש ועולה לי מסך שחור ריק …

עזרה בבקשה

תודה רבה!!!!

noga
    חבר

עזרה? מישהו?

החלפתי את הבטריה של לוח האם בתקווה שאולי זה יעזור….אבל כניראה שזה לא שינה כלום
    הצלחתי לעשות פירמוט חוזר ובסוף הפירמוט אני מגיעה למסך שחור…זה כבר קרה פעמיים, עם ווינדווס תקין וחוקי
    ?עזרה בבקשהההה
    OriB
    חבר

את הפירמוט עשית דרך דיסק BOOTABLE של הוינדוס?

אם כן, הוא לא מגיע לך להמשך ההתקנה אחרי הפירמוט?
    noga
    חבר

כן, היה אצלי גם טכנאי מחשבים שעשה REPAIR k ל win חוקי ….

ואחרי שהפירמוט הגיע ל100% והסתיים הוא פשוט לא העלה את ווינדווס וכתב "INSERT BOOT CD"
    הוא שיער שזו בעיה בלוח האם, אבל אני לא סומכת על ההשערה שלו…אם זה נכון אז איך זה יכול להיות שהביוס תקין? ועובד כרגיל? 
    ניסיתי להתקין את ווינדווס מחדש באחד הכוננים הריקים (D) ואחרי ההתקנה שוב…הגעתי למסך ריק
    אח"כ הוצאתי את כל מה שיש והשאתי רק את הדיסק הקשיח והזכרונות ושוב המחשב מתחיל לעלות  כותב  "PRESS SPACE" (כמובן שאני לא לוחצת על כלום) ואז מופיע לי מסך ריק בלי כלום….
    כמה שלא שיניתי את ההגדרות בביוס והחלפתי גם בטריה ואיפסתי את ההגדרות שובו ושוב שיניתי במגוון צורות כדי שיזהה זה לא עבד…
    האם יש מצב שמדובר בדיסק הקשיח? שזו בעצם הבעיה? או הזכרונות?
    היה לי כבר מיקרה שטכנאי אמר לי שמדובר בלוח האם וכל מיני השערות ובסוף מישהו הצליח להתקין לי בלי כל ההשערות האלו, ע"י כל מיני שינויים בביוס, אבל עכשיו חזר הסיפור מחדש, 
    OriB
    חבר

זה שהביוס עובד, לא אומר שהלוח אם תקין.

אני ממליץ שטכנאי אחר יבדוק את המחשב (אולי מעבדה), מכאן אי אפשר לבדוק וגם לא להמליץ על בדיקות.
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.