פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › פייסבוק – איך להסתיר תאריך יום הולדת? This topic has 5 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 14 years, 4 months by Google. מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ) מאת תגובות 11 בינואר 2011 בשעה 23:17 #39976 roseחבר כנראה שבעבר פתחתי 2 חשבונות אך בפועל השתמשתי רק באחד מהם. לפני מס' חודשים מחקתי מהראשון את מעט המידע שהיה בו וחשבתי שמחקתי אותו. להפתעתי כשאני מחפשת את השם שלי ממחשב זר אני מוצאת רק את החשבון ה"מרוקן" שלי (וללא תמונה) ולא את החשבון הפעיל. אינני זוכרת על איזה מייל הוא הופעל ו/או סיסמא. איך אני עולה על הראשון ומוחקת אותו לצמיתות? 13 בינואר 2011 בשעה 20:28 #40047 itshoמנהל בפורום היה עליך לעשות Deactivate לחשבון הראשון. ולא סתם לרוקן אותו.כעת עלייך לפנות לfacebook בבקשה למחיקת החשבון הנל.איך? מתחילים את התהליך כאן itsho2011-01-13 20:28:57 15 בינואר 2011 בשעה 21:17 #40118 roseחבר תודה. מאחר והשם רשום בדיוק אותו הדבר, אני עלולה למחוק את החשבון הפעיל ולא את המרוקן. למיטב זכרוני עשיתי DEACTIVATE ולכן הופתעתי שבדקתי ממחשב של מישהו שהוא לא "חבר" שלי ומצאתי רק את החשבון המרוקן. הלינק ששלחת הוא של DEACTIVATE ואני לא מוצאת לאן אני יכולה לשלוח אליהם שאלה, אשח לעזרה. תודה 15 בינואר 2011 בשעה 21:38 #40120 Googleחבר למיטב הבנתי צריך להיות מחוברים עם יוזר מסוים כדי למחוק אותו. לכן תהיי חייבת להתחבר ליוזר ה"מרוקן" כדי למחוק אותו. במסך החיבור של הפייסבוק תלחצי "שכחתי את סיסמתי" (באנגלית). תנסי עם כל המיילים שיש לך, בטוח אחד מהם הוא הנכון. אחרי שיתנו לך סיסמא חדשה, תוכלי להתחבר ולמחוק אותו. לגבי אימייל לפייסבוק, פעם עשיתי את זה וזה היה קשה להגיע לשם, אם אני אזכר, אני ארשום לך פה. 15 בינואר 2011 בשעה 21:51 #40123 roseחבר הי שוב, קצת שיחקתי עם הסיסמאות והצלחתי להיכנס. עשיתי שוב DEACTIVATE ואני מקוה שהחשבון המרוקן באמת כבר נעלם. צריכה מחשב שלא חבר שלי בפייסבוק כדי לבדוק. ממש תודה, מקוה שהבעיה נפתרה!! 15 בינואר 2011 בשעה 21:59 #40125 Googleחבר DEACTIVATE זה לא מספיק. לאחר שאת כבר מחוברת לחשבון ה"מרוקן" לחצי על הקישור הזה: https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account מאת תגובות מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר