רשת אלחוטית ביתית-חוסר קליטה

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים רשת אלחוטית ביתית-חוסר קליטה

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות

שלום רב !

אני מחפש פתרון לבעיה מתמשכת של חוסר קליטה באחד המחשבים ברשת בת 3 מחשבים שאחד מהם המרוחק מהמחשב הראשי, לא מצליח להכנס לרשת האלחוטית.
    למחשב הבעייתי מחובר כרטיס רשת חיצוני בחיבור USB לעיתים יש צורך להזיז את הקופסה למקום שניתן לפעמים לשפר את הקליטה אך לרוב גם זה לא עוזר .לא ניתן אפילו לקבל את שם הרשת להתחברות.
    אודה לכם אם תועילו להמליץ על התקן שיגביר את עוצמת הקליטה.
    תוכנת ההפעלה היא XP. המחשב  חדיש למדי DUEL CORE  יגאל
    אלי
    חבר

עיין כאן

ליאור
    חבר

זאת עצה מצויינת לרכוש: ACCESS POINT זהו למעשה נטב אלחוטי שאתה מגדיר אותו כמגבר ולא כנטב בעל הגדרות DHCP והוא משמש כמגבר בין הראוטר לבין המחשבים המרוחקים. עוצמת הקליטה אמורה להיות בין 15-30 מטרים, תוריד קירות בטון וכל שאר הגורמים והטווח קליטה נע בין 10-15 מטרים. ניסיתי בבית עם 3 קומות זה עובד יפה.

עלות בערך כ-100 ש"ח, לבצע את ההגדרות כדי שיפעל זה לא מסובך בכלל, רק לוקח קצת זמן וטרטור בין המחשבים. או שתקריב את המחשב הבעייתי אם אין לך כח לזה.lior1232011-01-26 10:14:54

תודה למשיב אני אכן בודק את האפשרות הזו. נאמר לי שאני גם מקריב מחצית מרוחב הפס כיוון שזה REPEATER .

האם זה השפיע  אצלך ? איזה יצרן ומודל אתה התקנת ? תודה יגאל
    ליאור
    חבר

אני טכנאי אז רכשתי בשביל מישהו ששילם לי access point של חברת edimax מצ'יפ מחשבים. מהניסיון שלי הם הכי זולים שמצאתי בארץ אם תרצה המספר שלהם: 039421400 אחלה תמיכה גם ואני חושב שזה עלה לי כ-100 שקלים. התקנתי ללקוח בוילה של 3 קומות ענקית וקלט ממש יפה ובלי שום בעיה. אם תחליט לרכוש משם תבקש את ישי הוא הכי נחמד ותגיד לו שאתה רוצה access point של חברת אדימקס והוא כבר ישלח לך הביתה.

בהצלחה גבר!!!אם יש לך שאלות תשאל חופשי:-)

תודה.

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.