פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › לא יכול להתחבר לאיטרנט ממחשב אחד בבית This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 14 years, 2 months by sonic. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 2 בפברואר 2011 בשעה 20:07 #40513 צביקהחבר שלום רב, ממחשב מסויים בבית אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט ישלי שני כרטיסי רשת LAN ובשניהם לא עובד. החלפתי גם כבל רשת וגם לא מצליח מופיע לי הציור של שני המסכים בשורת המשימות שמנסים להתחבר ורשום לי AQUIRING NWETWORK ADDRES למישהו יש רעיון? המודם החיצוני של הוט תקין – שחיברתי אותו למחשב אחר עבד 2 בפברואר 2011 בשעה 21:04 #40514 אבי לוימנהל בפורום ציין בבקשה את סוג מערכת ההפעלה שלך. 5 בפברואר 2011 בשעה 19:46 #40566 sonicחבר תחילה, בדוק את הדברים הבאים: 1. בצע הסרה והתקנה מחדש של הדרייבר של הכרטיס הרשת 2.וודא שבהגדרות דל הכרטיס רשת מסומן Internet Protocol (TCP/IP 3.כנס ל-Control Panel – Administrative Tools – Services וודא שהתהליכים TCP/IP NetBIOS ו – DHCP Client מופעלים (כלומר, מסומנים על START ועל AUTO) מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר