פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › פקדי activex
- This topic has 10 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 14 years, 2 months by
אבי לוי.
מוצגות 11 תגובות – 1 עד 11 (מתוך 11 סה״כ)
-
מאתתגובות
-
23 במרץ 2011 בשעה 18:32 #41621
טכנאי
חברהיי
חסמתי את עלית 2 התוכנות ההודעה ממשיכה .אני רוצה לציין שהתופעה לא קיימת בEI6גם הורדתי את רמת ההבטחה.באתר אחר הוצא לי להוריד תוכנה נגד ריגול spywareblaster והיא מראה שהכל בסדר אז מה הבעיהתודה24 במרץ 2011 בשעה 22:01 #41637אבי לוי
מנהל בפורוםלא הבנתי בדיוק את כוונתך.
אין לגעת בהגדרות ברירת המחדל של הדפדפן.אם סרקת את המחשב, כולל הכלי המעולה שנמצא במדריכים שבעמוד התמיכה.נסה לאפס את הדפדפן לפי המדריך הזה29 במרץ 2011 בשעה 18:54 #41719טכנאי
חברהיי
אפסתי את ההגדרות דבר לא השתנה29 במרץ 2011 בשעה 20:20 #41721אבי לוי
מנהל בפורוםהאיפוס נועד להחזיר את כל הגדרות הדפדפן למצב ברירת מחדל.
למרות שציינת בעיית פקדים, לא הצלחתי להבין מה מהות התקלה שלך.נסה להסביר בצורה ברורה ככל הניתן את התקלה איתה אתה מנסה להתמודד.הבנתי שקובץ צילום המסך גדול מידי.תוכל להעלות את הצילום לשרת חיצוני או לשלוח לי למייל: [email protected]ומשם ננסה להבין מה קורה שם בדיוק.2 באפריל 2011 בשעה 11:23 #41756טכנאי
חבר3 באפריל 2011 בשעה 13:52 #41773אבי לוי
מנהל בפורוםהמיל מתפקד שלי כהלכה, חזרתי אליך ממיל שונה.
שלח לי בבקשה את צילומי המסך שלך.3 באפריל 2011 בשעה 19:50 #41777אבי לוי
מנהל בפורוםהודעת השגיאה שלך מראה בבירור על הגדרות אבטחה שגויות,או על חסימת תוכן.על שולחן העבודה שלך ראיתי מספר תוכנות לשיתוף קבצים.האם אתה בטוח שסרקת על הכלי למעלה שהמלצתי לך עליו ?האם אתה בטוח מעבר לכל ספק שהמחשב שלך אינו נגוע ?איפוס ההגדרות אמור להחזיר לברירת מחדל את כל הפרמטרים של האבטחה.מה שנותר לבצע הוא, להכנס בדפדפן לכלים > ניהול הרחבות ולבדוק מה קורה שםעם פקדי האקטיב איקס שלך.ניתן למחוק ולהתקינו מחדש שם.באם הכל נראה תקין גם בניהול הרחבות והגדרות האבטחה,נותר להסיר לחלוטין את הדפדפן, לאתחל את המחשב ולהתקינו מחדש.5 באפריל 2011 בשעה 09:45 #41804טכנאי
חברהיי
עשיתי כל מה שהמלצת כולל הסרת האקספלורר 8 הקודם 6 ניסיתי להסירו אך הוא ביקש את התקליטורשמתי את התקליטור שיש לי טוען שזה לא התקליטור התקנתי גם גוגל כרום ההודעה ממשיכה להופיע אך לא תמיד . בגוגול ראיתי שיכל להיות שיש התנגשות בו תוכנת נקוי רגיסטרי ואופיס 7 הסרתי אותה הבעיה ממשיכה. למרות שהסרתי את התוכנה עם תוכנת אנאיסטולר נשארו חלקים שלא רוצים להמחק מופיעה הודעה שאולי הדיסק חתום? נסיתי למחוק דרך הריסטרי הוא לא מוצא אותה.תזכיר לי בבקשה איך מפרמטים מחצה שאין עלי תוכנת הפעל דרת המחשב שליתודה על הרצון הטוב5 באפריל 2011 בשעה 16:16 #41808אבי לוי
מנהל בפורוםהיי יוסי
לא היית צריך לטרוח ולהסיר את אופיס, זה מיותר לחלוטין.מצאתי פתרון אפשרי של מיקרוסופט לתקלה שלך.שים לב ! הפעולה דורשת ניווט ועריכת מפתחות בעורך הרישום (רג'יסטרי)יש לנהוג בזהירות רבה ולבצע בדיוק רב את ההוראות – ראה פה.דווח בבקשה אם הסתדר.5 באפריל 2011 בשעה 18:40 #41812טכנאי
חברשלום
ראיתי את המאמר ושם ראיתי שיש התנגשות בן תוכנת נקוי רגיסטרי לאופיס . ואת תוכנת הנקוי הסרתי ולא את האופיס. ההודעה ממשיכה ולעיתים היא לא מופיעה .אך למרות שהסרתי את התוכנה (רזיני תוכנת נקוי רגיסטרי ) כאשר המחשב עולה התוכנה"שנמחקה"מבקשת לעשות דפרגמציה .איך אני מבטל זאת ?יכל להיות שיש עדין התנגשות ? ואיך אתה מסביר שלעיתים ההודעה לא עולהבברכה ויום טוב טכנאי5 באפריל 2011 בשעה 19:37 #41814אבי לוי
מנהל בפורוםפשוט מאד.
1. בצע תחילה את עריכת הערך ברישום, כפי שמובא במאמר של מיקרוסופט.2. לחץ התחל > הפעלה > הקלד: MSCONFIG > לחץ אישור.גש ללשונית אתחול והסר את סימון ה V מתיבת התהליך של התוכנה שמחקת.אתחל את המחשב וסמן V בתיבת הדו שיח שתעלה "אל תציג הודעה זו שוב" > לחץ אישור.3. יש להמנע לדעתי מכל התקנה ושימוש בתוכנות ניקוי "ותיקון" רישום למינהן.אם אינך יודע איזה תהליך לנטרל, שלח לי במיל את צילום המסך של כל התהליכים בחלון.בהצלחה !Rush 2011-04-05 19:38:51 -
מאתתגובות
מוצגות 11 תגובות – 1 עד 11 (מתוך 11 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.