פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › חיבור ברשת דרך נתב This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 14 years, 10 months by אבי לוי. מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) מאת תגובות 24 במרץ 2011 בשעה 22:56 #41644 hector1חבר אני מחובר ברשת ביתית דרך הראוטר גם כבל וגם אלחוטי . משום מה דורש ממני שם משתשמ וסיסמא איזה סיסמא ואיזה שם משתשמש . אני מניח שזה של הראוטר אבל מאיפה אניזוכר מה היה שהתקנתי את המכיש ר? הנל נדשר כדי להיכנס למחשבים של אחרים איך אני יודע מה הסיסמא בראוטר איפה רואים 24 במרץ 2011 בשעה 23:41 #41650 אבי לוימנהל בפורום רוב מוחץ של הנתבים מגיעים עם הגנת סיסמא. אתה יכול לנסות לאפס את הנתב. השאר את הנתב מחובר לחשמל. חפש עליו חור קטן או כפתור לחיץ קטן מאד ולחץ עליו האמצעות עט או סיכה כ -5 שניות. נסה כעת לבדוק באם את יכול לגלוש ללא סיסמא. לאחר הפעולה הנ"ל , יש להכנס להגדרות ולהגדיר סיסמא חדשה. במידה ולא הסתדרת, חפש ברשת את שירות התמיכה הטכנית לנתב שלך וצור עימם קשר. מאת תגובות מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר