Ghost [בעיה נפתרה]

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    ליאור
    חבר

שלום לכולם וחג שמח לכם

קראתי על התוכנה גוסט שבעזרתה אפשר לשחזר מערכת הפעלה וקבצים על ידי יצירת אימג' אך ראיתי מדריכים לגבי הפעלתה בגירסה 3.1 ועכשיו יש גירסה 15.0 יש לכם מושג איך אני מייצר קובץ אימג' בגירסה הזו של חלונות 7.

אני מנסה כבר המון זמן להבין איך לעשות זאת, ממש אשמח אם תעזרו לי.

תודה רבה לכל חברי האתר המצויין הזה וחג שמח לכם!!!

אבי לוי
    מנהל בפורום

חג שמח עדיין לא…

אבל בהחלט ראש חודש טוב ((-:
    הנה מדריך מפורט לתוכנה שבקשת – (באנגלית)
    בהצלחה !

Rush2011-04-04 19:55:49

blue
    חבר

למה לא ליצור גיבוי מערכת בעזרת WINDOWS BACKUP

יותר טוב מאחלה GHOST למטרת גיבוי חלונות 7
    ליאור
    חבר

קודם כל תודה רבה על המדריך ולגבי הגיבוי של ווינדווס 7 ממה שאני הבנתי בגוסט אתה יכול ליצור קובץ שמכיל את כל המערכת הפעלה עם ההגדרות והכל לקובץ אחד ופשוט תוך מספר דקות לשפוך את המערכת הפעלה בכמה מחשבים שאתה רוצה עם דיסק בוט והבנתי שכך טכנאים עושים וחוסכים המון זמן של התקנת מערכות הפעלה. בווינדווס 7 אני לא בטוח אבל נראה לי שאפשר רק לגבות קבצים וחייב להכנס למערכת כדי לשפוך גיבוי של קבצים ולא כל המערכת עצמה כולל הכל.

דרך אגב יש תוכנה בשם NLITE שמעולה להתקנה עם קובץ תשובות.דרך אגב אני כמה שבועות באתר הזה ואני חייב לציין שזה אתר מצויין וכל בוקר אני מגיע לעבודה וחצי שעה אני קורא בעיות בתמיכה ולומד מהתקלות כדי לשפר את הידע שלי כדי שאוכל ליישם אותו בעבודה שלי כטכנאי מחשבים, אז תודה רבה לכם על האתר הנפלא הזה. מציאה:) המשך ראש חודש מוצלח וחג שמח מהשבוע הבה:-)

blue
    חבר

ווינדוס 7 מאפשר לך לשחזר גיבוי מדיסק  התקנה.

לווינדוס 7 יש את הכלי שניתן להוריד WINDOWS AIK

שמכיל את IMAGEX שאתה יכול ליצור איתו אימ'ג אוניברסלי (כמובן שאתה צריך SYSPREP אחרי התקנה מלאה של המערכת, על מנת להפוך אותה לאוניברסלית) וגם אתה יכול להשתמש ב WINDOWS PE לפתיחת האימ'ג שיצרת ויש לך גם אפשרות להכיל עליו קובץ תשובות, פשוט מעולה ואפקטיבי למה שאתה מחפש ,..

GHOST מיועד יותר ליצירת אימג'ים לחומרה אחידה אם אתה עדיין מעוניין אשמח לכתוב מדריך עבורך ,
    יש לציין שיש עוד תוכנות דומות כגון ACRONIS, PARAGON שהם גם מעולות
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.