פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › מחשב איטי ואף תקוע This topic has 4 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 14 years, 10 months by אבי לוי. מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ) מאת תגובות 6 באפריל 2011 בשעה 01:26 #41820 BHRחבר המחשב שלי מאוד מאוד איטי ואף נתקע המון על ההתחלה. גם אם אני לא משתמש באינטרנט. אפילו לפתוח את ה"מסמכים שלי" זה סיפור מהפטרה. עד כה עשיתי את הפעולות הבאות: 1.עשיתי דיסאייבל לכל התוכנות 2.שחזור מערכת 3.הרצתי 2 סוגי תוכנות רוגלות ואחר כך הרצתי אנטי וירוס 4. ניקיתי את הכונן עם לחץ אויר(מה שגרם לבעית צפצופים אבל היא כבר נפתרה) כלום לא עוזר אגב במצב בטוח המחשב עובד מצוין. 6 באפריל 2011 בשעה 01:41 #41821 BHRחבר טוב..אפילו לומר מחשב איטי זאת כבר מחמאה המחשב ממש נתקע כבר.הוא עולה עד להופעת הדסקטופ אך כשאני לוחץ לא משנה על מה, המחשב קופא. אפילו אין סימן שההארדיסק קורא משהו 6 באפריל 2011 בשעה 12:46 #41825 אבי לוימנהל בפורום שלום ניר מה שאתה מתאר מתאים מאד לתקלת חומרה, או לפגם במערכת ההפעלה. אם יש באפשרותך לבצע תיקון לעותק, כדאי לנסות זאת. אך לפני הכל יש לוודא שאין לך שגיאת חומרה. 6 באפריל 2011 בשעה 13:35 #41832 BHRחבר איך עושים תיקון לעותק? אגב הפעלתי שוב את המחשב והוא החליט שעכשיו כן בא לו לעבוד כמו שצריך. הבעיה היא שאם אני אכבה את המחשב אז בפעם הבאה הוא שוב יעבוד מאוד לאט ואף יתקע. 6 באפריל 2011 בשעה 14:38 #41834 אבי לוימנהל בפורום שלום ניר מאד קשה לקבוע מכאן מבלי לבדוק מקרוב את המחשב הנ"ל. אם שללת כשל חומרה, ניתן לראות כאן את המידע אודות התיקון. ראה סעיף 11. לפני הכל יש לגבות לייתר ביטחון את כל המידע והדרייברים. דגש על מידע שנמצא בתקיית המסמכים שלי. בהצלחה ! מאת תגובות מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר