פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › בעיות בSKYP This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 14 years, 9 months by דן לוי. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 9 באפריל 2011 בשעה 09:57 #41875 דן לויחבר היו לי בעיות בהפעלת הסקיפ.הורדתי את התוכנה מהמחשב והעלתי מחדש. כאשר אני מנסה להכניס את הסיסמה אני מקבלהודעה באנגלית; skyp has stopped working כאשר אני מבטל הודעה זו הכל נעלם ואני לא מצליח להכנס לסקייפ. האם משהו יכול לעזור לי בפיטרון הבעיה? 9 באפריל 2011 בשעה 21:49 #41880 אבי לוימנהל בפורום נסה להסיר את סקייפ הסרה מלאה, אתחל את המחשב והתקן אותו מחדש. במידה ואין שינוי, צלם את הודעת השגיאה, או כתוב את הנתונים המלאים שלה פה. 10 באפריל 2011 בשעה 14:00 #41888 דן לויחבר הסרתי את התוכנה סגרתי את המחשב אתחלתי מחדש והתקלה ממשיכה. התקלה שאני מקבל על הצג: Skyp has stoppeworkingd Aproblem caused the programto stop working correctly. Windows will close the program and notify you if a solution available לאחר שאני לוחץ על CLOSE PROGRAM הכל נעלם. מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר