פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › הורדת הגרסה העדכנית ביותר This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 14 years by שלום. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 11 באפריל 2011 בשעה 11:13 #41900 שלוםחבר בוקר טוב מחשב נייד של 140 LG מערכת וינדוס 7 סטארטר יש איקון של עידכונים להורדה וכאשר אני מפעיל אותו הוא רק מריץ את התוכנה ולא מוריד ולא מראה שום דבר רק מראה שמחפש יש אתר שאפשר לעשות דרכו עידכונים ? בתודה מראש. 11 באפריל 2011 בשעה 15:33 #41905 יניבמנהל בפורום כנס להתחל > ובשדה הריק של חיפוש תרשום windows update ותוכל להוריד . http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/products/features/windows-update 11 באפריל 2011 בשעה 15:41 #41909 שלוםחבר תודב רבה אבל…. זה בדיוק מה שעשיתי והוא ממשיך ככה הרבה מאוד זמן בלי להוריד כלום כותב המתן חיכתי כבר הרבה שעות וכלום ובקשר למיקרוסופט הורדתי עידכונים בלי בעיה וגם התקנתי הבעיה באתר LG אך אפשר להגיע לאתר הראשי שלהם ולעשות בדיקה און ליין (מבלי האיקון שיש לי שממנו אפשר לעשות עידכון )כמו שהסברתי שום דבר לא זז??? בתודה מראש. מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר