המאוורר בלפטופ לא מפסיק לעבוד

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים המאוורר בלפטופ לא מפסיק לעבוד

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    ym123
    חבר

שלום, יש לי לפטופ מסוג satellite של toshiba.

בתקופה האחרונה, ברגע שהמאוורר של המחשב מתחיל לעבוד הוא לא מפסיק וזה לא משנה האם מופעל עומס על המחשב או שהוא במצב של "מנוחה". 

כל עוד אני לא מכבה את המחשב או מעביר אותו למצב של sleep, המאוורר עובד ברציפות . מלבד זאת, המחשב עובד מצוין ואין לי איתו בעיות . האם עלי לקחת אותו למעבדת תיקונים?

נסה לקבל סיוע טלפוני מהמעבדה שנותנת את האחריות,יכול להיות שיש עדכון BIOS שפותר את העניין.

ym123
    חבר

קודם כל תודה רבה,

התוקף של האחריות פג כבר מזמן. סליחה על הבורות אבל אני לא ממש מבין בעסקי ה-BIOS. יש לך אולי המלצה על גורם שכדאי לפנות אליו?

הפתרון הכי פשוט והכי קל זה להפקיד את המחשב בידי איש מקצוע.אם אתה רוצה לנסות לפתור לבד אז נסה את הדברים הבאים לפי הסדר :
    1.שאב את פתחי האיוורור של המחשב עם שואב חזק,פתחי האיוורור ממוקמים בצד או למטה.
    2.תתקין את התוכנה הזו ותראה אם אתה יכול לשפר את מצב המאוורר http://www.almico.com/speedfan.php
    3.פרק את המחשב לפי סרטונים שיש ב youtube ושאב ישירות את המאוורר ואת החלקים הקרובים אליו.

ym123
    חבר

תודה רבה, נראה לי שהאופציה של איש מקצוע היא היותר רלוונטית לגבי אבל שווה לנסות את הקטע עם השואב אבק…

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.