אוקיי אז ככה, לפני כשבוע בערך הייתה לי בעיה במחשב, המחשב לא עלה והוא רשם לי אחרי הלוגו של הכרטיס מסך הודעה כזאת :
"PXE-E53 No boot filename received"
נכנסתי לביוס וראיתי שהוא לא מזהה את ההארד דיסק שלי. פתחתי את המחשב ניקיתי אותו מאבק, ניתקתי וחיברתי את הכבלים של ההארד דיסק, הדלקתי והוא עבד יפה עד היום. היום בבוקר ראיתי רק את השולחן עבודה, כלומר את הלוגו של השולחן עבודה ולא יכולתי לעשות כלום, ניסיתי ctrl alt delete וזה לא נתן לי, אז לחצתי על כפתור הריסט שבמחשב, הוא עשה לי ריסט ואז זה עשה לי את אותו בעיה מלפני שבוע, הוא לא קורא את הארד דיסק. כיביתי אותו פתחתי אותו ונתקתי וחיברתי את החיבורים של הארד דיסק, הדלקתי וזה לא עזר.
לאחר מכן ניסיתי שוב והפעם ניתקתי גם את החיבור של הארד דיסק אל הלוח. חיברתי הכל וניסיתי להדליק שוב, הפעם הוא גם לא קורא את הארד דיסק וגם עושה ציפצופים קצרים שנפסקים רק באמצע הטעינת עלייה כאשר הוא בלוגו של הכרטיס מסך (ששם אני יכול לעבור לביוס ולאחר הלוגו מופיעה ההערה), ניסיתי לנתק ולחבר כמה פעמים את הכבלים של ההארד דיסק וגם ממנו אל הלוח, ושום דבר לא עוזר הוא לא קורא את הארד דיסק ועדיין יש ציפצופים בעת ההדלקה.
אשמח לייעוץ או עזרה מכם !
תודה רבה !