פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › לא מצליחה ללחוץ על קישור [בעיה נפתרה] This topic has 5 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 14 years by הילה. מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ) מאת תגובות 14 במאי 2011 בשעה 08:08 #42397 נעמה פלדחבר שלום רב בזמן האחרון כאשר אני מקבלת מייל עם קישור (משתמשת בתוכנת MICROSOFT OUTLOOK כדי לצפות) הרי שאני לא יכולה ללחוץ עם העכבר CLICK ימני על מנת לפתוח את הקישור בנוסף אני לא יכולה להעתיק את הקישור על מנת להעבירו ל-BROWSER. מה יכולה להיות הבעיה??? תודה hadasa1002011-05-14 08:09:13 14 במאי 2011 בשעה 12:03 #42398 הילהחבר שלום 1. תנסי לבצע איפוס להגדרות הדפדפן שלך (browser) על ידי המדריך הזה: http://www.takala.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=8244 וגם תבדקי שהדפדפן מוגדר כדפדפן ברירת המחדל. (באקספלורר 9 תלחצי על כלים – אפשרויות אינטרנט – תוכניות – תלחצי על "קבע ברירת מחדל" וגם תסמני את הוי שמתחת. אם את משתמשת בפיירפוקס אז תלחצי על כלים – אפשרויות – מתקדם – בדוק כעת) 2. אם זה לא עוזר , תנסי לבצע בדיקת זיהוי ותיקון באאוטלוק ע"י לחיצה על תפריט עזרה – זיהוי ותיקון / זיהוי אופיס 3. תוודאי שהמכתבים מוצגים אצלך כ- HTML ולא כטקסט רגיל. 14 במאי 2011 בשעה 13:13 #42400 נעמה פלדחבר תודה הילה אגב איך דואגים שברירת המחדל תהיה HTML ולא טקסט רגיל. איפה בכלל אפשר לשלוט על זה? דרך איזה תפריט 14 במאי 2011 בשעה 13:47 #42401 הילהחבר (אני לא יודעת איזו גרסא של אאוטלוק יש לך אז אני אסביר לך לפי מה שיש אצלי – אאוטלוק 2007) באאוטלוק תלחצי על כלים – אפשרויות – תלחצי למעלה על לשונית "תבנית דואר" ובשורה "חבר בתבנית הודעה זו" > תבחרי ב- HTML . וכמובן אישור. אם יש לך אאוטלוק 2003 , אני חושבת שההגדרות כמעט אותו דבר ומקווה שתסתדרי. על לא דבר. אשמח לדעת אם הבעיה נפתרה. 14 במאי 2011 בשעה 14:49 #42402 נעמה פלדחבר תודה הילה אצלי זה מצליח כי יש לי OUTLOOK אבל אצל אחי יש תיבת דואר של GMAIL אז איך מסדרים אצלו שכן יוכל להקיש על קישור שמתקבל במייל תודה שוב 14 במאי 2011 בשעה 15:11 #42404 הילהחבר אני שמחה שהבעיה נפתרה אצלך. בקשר לג'ימייל של אח שלך, הבעיה אצלו היא ככה מתמיד או שזה התחיל לאחרונה? באיזה דפדפן הוא משתמש? (אם הוא משתמש באינטרנט אקספלורר שינסה דפדפן אחר למשל פיירפוקס ויבדוק אם הבעיה גם שם). האם הוא התקין משהו לאחרונה? חוסם חלונות קופצים או סרגלי כלים כלשהם? ושינסה גם לאפס את הדפדפן שלו לפי המדריך שנתתי לך מקודם. מאת תגובות מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר