שליטה מרחוק על מחשב לאחר ריסטרט [בעיה נפתרה]

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים שליטה מרחוק על מחשב לאחר ריסטרט [בעיה נפתרה]

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    גיא
    חבר

שאלה לי למנהלי האתר

ישנם תוכנות או אתרים שבעזרתם אני שולט מרחוק על מחשבים
    אבל ברגע שהמחשב הנשלט עוה ריסטארט הליטה מתנתקת
    אני יודע שיש אפשרות לעשות מצב שבו לא רק שאני שולט על המחשב אלא גם אם אני עושה לו ריסטארט אני יכול להכנס למשל לביוס שלו
    ולראות את כל העלייה של המחשב

אני זוכר שבלימודים שלי של ה mcitp המרצה שלי אמר את זה רק שאני לא זוכר איך קוראים לתוכנה

אשמח לעזרתכם
    הילה
    חבר

שלום

אני אמנם לא מנהלת אלא רק גולשת כאן, אבל אני חושבת שהכי טוב שתפנה למרצה שלך (אני משערת שהוא נתן לכם אימייל או טלפון וגם אם עבר הרבה זמן מאז הלימודים , אפשר לשאול.)

בכל מקרה, לא מכירה תוכנה לשליטה מרחוק שמאפשרת כניסה לביוס אבל אולי התכוונת לתוכנה הזו:

http://www.spiceworkslounge.com/2010/04/10/bios-remote-management-with-spiceworks/

אני באופן אישי אוהבת את התוכנה team viewer, אבל עד כמה שאני יודעת אין בה אפשרות של ביוס וכל מה שאתה מחפש.

מה שכן, היא מאוד פשוטה ונוחה לשימוש.

מקוה שעזרתי

itsho
    מנהל בפורום

יש אפשרות בTeamViewer לעשות שהקוד יהיה קבוע, ושהתוכנה תעלה עם וינדוס, וכך גם אם המחשב עושה ריסטרט, תוכל להתחבר אח"כ.
    לפי אותו רעיון, אם יש שם IP קבוע (או IP דינמי עם DNS), תוכל לשים כל תוכנת שליטה מרחוק (לדוגמא VNC על שלל גירסאותיה), ופשוט לחכות שהמחשב יעלה שוב…

אם אתה מדבר על שליטה על הביוס עצמו – בשרתי BLADE יש אפשרות שכזו … אך לא במחשבים רגילים.

גיא
    חבר

בוקר טוב:)

היי הילה ולמנהל הפורום אתם אכן צודקים במחשבים רגילים אי אפשר בשרתים כן וצריך באמת כרטיס רשת מיוחד
    תודה רבה על הכל:)

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.