פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › מחשב נדלק לא מראה מסך This topic has 5 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 14 years by itsho. מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ) מאת תגובות 4 ביוני 2011 בשעה 12:40 #42728 barel78חבר היי ככה המחשב שלי נדלק הספק והמעבד עובדים אך המסך לא נדלק פתחתי את המחשב ניקתי אבק הוצאתי כרטיסי זיכרון גם אותם ניקיתי וגם את הכ.מסך אחרי כל זה עדיין המחשב נדלק איך לא רואים מסך…. אח"כ ניסית להוציא את הכ.מסך ולחבר את המסך ללוח אם וגם זה לא עבד השאלה מה עוד אפשר לעשות?!?!?! תודה מראש 4 ביוני 2011 בשעה 13:37 #42729 ארזחבר אתה צריך לבדוק את תקינות המסך על מחשב אחר במידה ויש לך, אם המסך עובד תקין על מחשב אחר משמע שככל הנראה הכרטיס מסך נדפק. או שיש בעיה אחרת בלוח האם, צריך קודם כל לבדוק את האפשרות שהמסך או הכרטיס מסך לא תקין. מתי זה התחיל לך? 4 ביוני 2011 בשעה 22:49 #42735 barel78חבר אני לא בטוח מתי בדיוק זה התחיל למה המחשב היה נתקע לפעמים שאני רואה וידאוו כאר אני מריץ הרבה פעמים אתמול בזמן שאני צופה בסרט המסך נתקע עשיתי ריסטרט וזהו מאז לא נדלק יותר המסך אבל המחשב נלדק רגיל הוא עובד שומעים פשוט לא רואים מסך 5 ביוני 2011 בשעה 23:33 #42759 אבי לוימנהל בפורום נסה להשיג כ. מסך חלופי לביצוע הבדיקה. יתכן והכרטיס המובנה מנוטרל מהביוס ולכן אין לך תמונה מהמובנה. במידה וגם עם כ. חלופי תקין, אין לך סימן חיים, יש להיעזר במעבדה שתקבע מה הגורם לכך. 6 ביוני 2011 בשעה 10:54 #42764 barel78חבר טוב המסך עצמו עובד בדקתי אותו על מחשב אחר עכשיו צריך לבדוק את הכרטיס מסך לגביי הכרטיס על הלוח אם אם המחשב לא מראה לי מסך איך אני אדע לנווט לביוס???? 6 ביוני 2011 בשעה 18:21 #42810 itshoמנהל בפורום אם אתה לא מקבל מסך, מה יעזור לך להגיע לBIOS ?בכל מקרה, כפי שאבי אמר – נסה להשיג כרטים מסך חלופי, ובדוק בעזרתו. אם עדיין אין מסך – פנה למעבדה. בהצלחה מאת תגובות מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר