פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › מייל שלא נמחק [בעיה נפתרה]
- This topic has 7 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 14 years by
אבי לוי.
-
מאתתגובות
-
10 ביוני 2011 בשעה 06:59 #42873
dalit
חבריש לי מחשב נייח ומחשב נייד. כשאני מוחקת דואר (אאוטלוק אקספרס) במחשב הנייח הוא לא נמחק לי במחשב הנייד. לפעמים דואר שמחקתי במחשב הנייח מופיע לי כעבור מספר ימים בנייד כהודעות חדשות. נראה לי מוזר. יש דרך לתקן את זה? תודה
בעייה נוספת בנייד שלי היא שהמדיה פלייר שם אינו מצליח לפתוח סרט DVD מקורי שאני מכניסה לכונן/צורב DVD , אין בעיה עם DVD צרוב. תודה על עזרתכם.10 ביוני 2011 בשעה 11:17 #42875itsho
מנהל בפורוםהאם מדובר על כתובת מייל אחת שמשותפת לשני המחשבים ?
איך הם מוגדרים ? אם אחד מהמחשבים מוגדר כ"ראשי" והשני כ"משני"
כלומר, בהגדרות הדואר שבמחשב המשני בחרת "השאר עותק על השרת" = אז הוא לא מוחק את המיילים מהשרת ורק מוריד עותק
אך התצורה הזו בעייתית, כי בדיוק כמו שאת רואה – המחשב ה"ראשי" מוחק את ההודעות, ולעומת זאת במחשב ה"משני", גם אם את מוחקת הודעות, זה לא ימחק עד שזה יגיע למחשב ה"ראשי".הבעיה מוכרת, כי אין פתרון נוח לקבלת אותו מייל ב2 מחשבים מבלי לתת את הדעת על מקרים שכאלה (מחיקה במחשב "המשני" או "הראשי").
קיימות תוכנות לסנכרון מיילים, אך לא תמיד הם פשוטות להגדרה…
כאן יש רשימה של תוכנות לסנכרון מיילים, חלקם רלוונטיים רק לאוטלוק ולא לאוטלוק אקספרס.
יתכן שאחת מהתוכנות תהיה טובה עבורך.לגבי הDVD בנייד, נסי להתקין מקודדים.
אם יש הודעת שגיאה, אנא כתבי אותה…10 ביוני 2011 בשעה 11:59 #42877dalit
חבראכן זו אותה כתובת דואר על שני המחשבים ולגבי ההגדרות לא הגדרתי כלום , אני באמת אבדוק את ההגדרות עכשיו ואראה מה יש שם.
אבל כעקרון, אם הבנתי נכון אתה אומר שאם נאמר מחקתי מיילים במחשב המשני , שזה הנייד, זה לא בהכרח יימחק גם בראשי? ולהיפך. כן?
לגבי הבעיה בנייד עם ה-DVD כשאני מנסה להפעיל דיסק DVD המדיה פלייר נפתח ואז מופיע חלון סגור וחלון שאומר: לווינדוס מדיה פלייר אין אפשרות להפעיל ווידאו מ DVD , פתח את "תצוגה" בלוח הבקרה ולאחר מכן הנמך את הגדרות רזולוציית המסך ואיכות הצבע… עשיתי זאת וזה לא שינה דבר.
10 ביוני 2011 בשעה 12:56 #42880itsho
מנהל בפורוםלגבי הDVD – נסי להתקין את המקודדים…
10 ביוני 2011 בשעה 14:34 #42881dalit
חברהתקנתי k-lite standart ולא עזר.
10 ביוני 2011 בשעה 15:56 #42884itsho
מנהל בפורום1. אם מדובר בXP – נסי להתקין את מדיה פלייר מחדש.
2. נסי להפעיל את הDVD בעזרת VLC (תוכנה חינמית ומעולה להפעלת כלל סוגי המדיה).אם כל זה לא עוזר, יתכן שמדובר בבעית איזורים (Regions) שזה סוג של הגנה על DVD.
אם כך, נסי את התוכנה הזו (תוכנה חוקית וחינמית לקריאת כל האיזורים)13 ביוני 2011 בשעה 09:00 #42945dalit
חברהתקנתי DVD PLAYER חינמי והצלחתי לראות את הסרט. זה אומר שהבעיה במדייה פלייר עצמו?
אני אנסה להסירו ולהתקין מחדש.14 ביוני 2011 בשעה 17:35 #42975אבי לוי
מנהל בפורוםאם את מתכוונת להתקין את הנגן מחדש,
תוודאי כי את מורידה את גרסה 11 האחרונה.נגן המדיה פלייר שלך זקוק לתוספת מקודדים בין היתר.לכן איתמר קודמי נתן לך את כל האפשרויות לפתרון התקלה שלך.כמו כן דאגי שרזולוציית המסך שלך מותאמת לפי הגדרות היצרן.Rush 2011-06-14 17:37:20 -
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.