עזרה בבקשה- החלפתי מעבד והוספתי כרטיס זיכרון

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים עזרה בבקשה- החלפתי מעבד והוספתי כרטיס זיכרון

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    4878734
    חבר

ע

עזרה בבקשה- החלפתי מעבד והוספתי כרטיס זיכרון

כשיו נראה לי שיש בעיה בחשמל כיוון שהדיסק הקשיח לא עובד. כשאני פותח את המחשב הוא לא מגיב 
    0לא נדלקת הנורה האדומה של הדיסק הקשיח) המסך לא נדלק כאילו שאין אות. העכבר גם לא נדלק. לעומת זאת מנורה שמתחברת אל ה USB נדלקת כלומר שיש חשמל בלח האם. בדקתי את החיבורים והכל. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? הבעיה כמובן לא במסך כיוון שהוא עבד הבוקר. בכלל עד לשדרוג המחשב היה תקין לגמרי. ניסיתי להחזיר את המעבד הקודם והבעיה עדיין לא נפתרה. 

בבקשה עזרה אני נואש! 
    לוח אם PSGV-MX של אסוס 
    מעבד פנטיום 4 
    כרטיס RAM DDR 1 GIGA 

החלפתי למעבד הישן והוצאתי את הזיכרון הנוסף, זה לא עוזר. מאוד מוזר. יש עוד תופעה מוזרה. אם אני מחבר מנורה ל USB היא דולקת כלומר יש חשמל בלוח האם (גם מנורת החיווי הפנימית עובדת) אבל אם אני מחבר את העכבר למשל הוא לא פועל (המנורה שלו לא נדלקת) והמסך לא מגיב כאילו הוא לא מקבל אות מהלוח אם. הבעיה לא במסך או בעכבר. אולי ספק הכוח נדפק, אבל שוב, המאווררים פועלים גם של הספק וגם שני מאווררים בלוח האם.אני יודע שהבעיה לא בדיסק הקשיח כיוון שהוא עבד היום בבוקר אבל שוב, על פניו הכל עובד, אני לא מבין מה הבעיה. 
    כפיר
    חבר

לדעתי כניראה הלוח m עשה את שלו כמה זמן יש לך את המחשב ?

אבי לוי
    מנהל בפורום

הערכה שלי – תקלה בלוח האם או נזק בלתי הפיך….

יש להיעזר באיש מקצוע במקרה הזה.
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.