המחשב אינו עולה

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    zcung
    חבר

מחשב S10 עם חלונות 7 עלה במצב בטוח ביצעתי שחזור למצב של אתמול בבוקר בו המחשב עבד היטב.

עכשיו המחשב מצד אחד אינו גומר הפעלה ונשאר תקוע במצב שלדעתי הינו דוס עם הודעה c:\windows\system32 במסך רואים שנמצא במצב בטוח שלב CMD.EXE

כאשר אני עושה alt cntr del הוא מגיע למצב של מסך כניסה לחלונות וממנו איני מצליח להגיע לשום מקום. ולכן איני יכול להפעיל תוכנת בדיקה כלשהי

blue
    חבר

תנסה לעשות שחזור למועד מוקדם יותר

zcung
    חבר

לצערי אם זה לא ברור אני לא מצליח להגיע לכניסה לחלונות ולכן איני יכול לעשות שחזור נוסף או startup repair יש לי רק מסך של אדמיניסטרטור CMD ומנהל משימות

blue
    חבר

כאשר המחשב נדלק ואתה לוחץ F8 מספר פעמים , אמור להיות לך תפריט תבחר ב SAFE MODE

אבי לוי
    מנהל בפורום

היתרון בחלונות 7 הוא שהמערכת מאפשרת לך לבצע תיקון במקרה של כשל באתחול.

תזדקק לתקליטור ההתקנה של חלונות התואם את הגרסה שלך.
    יש להעלות את המערכת מתקליטור ההתקנה (BOOT FROM CD ROM)
    ולאחר שהתקליטור יטען, יש לבחור ב: "תקן את המחשב שלי"
    פרטים נוספים פה.
    zcung
    חבר

השתמשתי ב F8 וניסיתי כל אחד מהמצבים המוצעים באחד מהם אמנם הצלחתי להכנס לחלונות ואני מריץ תוכנות הגנה במידה ואצליח אסגור הבקשה

zcung
    חבר

[QUOTE=zcung] מחשב S10 עם חלונות 7 עלה במצב בטוח ביצעתי שחזור למצב של אתמול בבוקר בו המחשב עבד היטב.

עכשיו המחשב מצד אחד אינו גומר הפעלה ונשאר תקוע במצב שלדעתי הינו דוס עם הודעה c:\windows\system32 במסך רואים שנמצא במצב בטוח שלב CMD.EXE

כאשר אני עושה alt cntr del הוא מגיע למצב של מסך כניסה לחלונות וממנו איני מצליח להגיע לשום מקום. ולכן איני יכול להפעיל תוכנת בדיקה כלשהי

[/QUOTE]

אני סוגר הודעה זאת פתחתי הודעה חדשה עם יותר פרטים

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.