פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › המחשב אינו עולה This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 13 years, 10 months by אבי לוי. מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) מאת תגובות 19 ביולי 2011 בשעה 08:47 #43583 zcungחבר שלום אני כותב ההודעה שוב עם פרטים נוספים עד עתה לא קבלתי פתרון וכל הנסיונות שלי לשחזור או תיקון התקלה דרך המחשב נכשלו. 1. מחשב lenovo s-10 חלונות 7 אין CD 2. כאשר מפעילים את המחשב מתחילים לרוץ הודעות של כאילו חיפוש בתיקיות חלונות והמחשב גומר במסך admin cmd c:\windows\system32 3. הפעלת פקודת regedit מביאה אותי לשולחן עבודה במצב בטוח המאפשר להריץ בדיקות שונות. 4. בפורום אחר הציעו לחפש בhkey_current_user\software\microsoft\windows\current version\run hkey_local_machine\software\microsoft\windows\curent version\run ולחפש ערך עבור ברירת מחדל לצערי אין ערך והreg_sz כתוב לא מוגדר בנוסף כתוב שם שהערך היחיד שאמנם חשוב לחלונות הוא SYSTEMTRAY REG_SZ SYSTRAY.EXE לצערי איני מוצא הנ"ל כלל במחשב. 5. מכיון שאין לי דיסק של המערכת ואין כלל אפשרות להעלות דיסק והonekey recovery אינו עובד אני זקוק לעזרה דחוף תודה 19 ביולי 2011 בשעה 14:44 #43590 אבי לוימנהל בפורום אין צורך לפתוח אשכול חדש באותו נושא. נראה כי מערכת ההפעלה שלך דורשת תיקון. אין ביכולותינו לסייע לך ללא תקליטור התקנה. נסה להשיג אחד התואם את הגרסה שלך, או פנה לטכנאי שיבצע זאת עבורך. הפעולה האחרונה שאני יכול לחשוב עליה, ללא דיסק התקנה, היא הרצת שחזור מערכת מתוך חלון הפקודה (CMD) תעלה את המחשב במצב בטוח עם שימוש בחלון הפקודה ושם הרץ את הפקודה הזו: rstrui.exe נסה לשחזר את המערכת למועד מוקדם יותר. מאת תגובות מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר