פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › שאלה כללית This topic has 3 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 13 years, 10 months by אבי לוי. מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) מאת תגובות 29 ביולי 2011 בשעה 17:50 #43726 אריאלחבר שלום רב, שאלתי היא: אם אני מוסיף הרבה התקני USB וגאג'טים למינהם . זה יכול לגרום לספק כוח שלי לשבוק חיים? מחשב בן 7 שנים 300W ספק תודה 29 ביולי 2011 בשעה 22:52 #43732 ארזחבר תלוי איזה התקנים ותלוי איזה דגם של לוח אם יש ברשותך כעיקרון לא צריכה להיות בעיה עם התקני USB כמו מקלדת, עכבר ומדפסת. אם אתה מחבר בבת אחת התקנים חדשים שצריכת המתח שלהם גדולה אתה עשוי לקבל הודעות על עליית מתח ביציאת HUB והוא יבקש ממך לאפס את היציאה. במחשב הישן שלי הייתי מקבל כאלה הודעות. בגדול עדיף לך כבר לקנות מחשב חדש אם אתה לא GAMER תוכל להשיג ב 1500 ש"ח מחשב טוב 30 ביולי 2011 בשעה 10:43 #43735 אריאלחבר לא צריך מחשב חדש המחשב שלי במצב מצוין, רק העניין שאני אוהב גאד'טים. ואני מחבר כל מיני דברים כגון : מאוור USB , מנורת לד, וכוננים קשיחים 2.5 אינטש השאלה שלי היא, איך אני יכול לדעת שזה משפיע על הספק שלי? 31 ביולי 2011 בשעה 01:47 #43748 אבי לוימנהל בפורום באופן אישי, אני לא חובב של גאג'טים. חיבור של מפצלי USB עלול להאיט לך את המערכת ומעבר לכך קצב העברת הנתונים יואט גם הוא. כדאי לשקול החלפה של ספק למשהו יותר איכותי בהספק טוב יותר ולהשתמש בכרטיס USB שיושב על PCI כדוגמת זה: מאת תגובות מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר