פייסבוק לא עובד

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות

אוקיי אז ככה לפני בערך חודש הפייסבוק עבד על המחשבים הכל טוב ויפה עד שיום אחד לא עבד על המחשב שלי אוקיי חשבתי תקלה זמנית עברתי למחשב אחר יום שלם הייתי בו ובום נחסם הייתי על מחשב נייד אחר איזה שבועיים ובום גם הוא נחסם עכשיו יכול להיות והבעיה בפייסבוק שלי אבל למה ? אין לי מושג מה הפייסבוק שלי עושה שחוסם מחשבים !

אוקיי לפני בערך שבוע החלטתי להוריד פייסבוק לנייד ואני השתמשתי בו הכל טוב ויפה הראה לי הכל ואז היום זה עשה לי כאילו יש שגיאה כיביתי את הפלאפון ואז נכנסתי שוב וזה  עבד על הדף הראשי של ההפייסבוק וכשרשמתי איימיל וסיסמא זה עשה לי : " עלייך להתחבר "
    אוקיי ניסיתי לשלוח הודעה לפייסבוק אבל רגע הדואר אלקטרוני שלי שם לא מעודכן ואי אפשר לשלוח לדואר שלי כעת .
    במחשב זה עושה לי שיש שגיאת 404 ניסיתי לברר איך אפשר לתקן את זה אבל כלום לפני שהיה את זה ניסיתי אינטרנט אקספלור למחוק עוגיות למחוק היסטוריה פיירפוקס כלום כל פעם זה עשה כאילו אין אינטרנט , ואז זה הפך שגיאת 404 .
    בקיצור כל האתרים האחרים עובדים יופי , חוץ מאתר הפייסבוק ואתר היוטיוב .(גם ביוטיוב עשה לי שאין אינטרנט וזה התחלף לשגיאת 404)
    ממחשבים אחרים אפשר להיכנס לפייסבוק שלי אבל אני חושבת שזה בערך לשבוע שבועיים ואז זה גם חוסם אבל לא בטוח.
    אה ויש מחשב אחר שכן עובד הפייסבוק אבל לא הייתי עלי והוא של אחי והוא מפחד שאני יחסום לו גם .
    מה לעשות עכשיו ? מה הבעיה בפייסבוק שלי ? יש לי וירוס או משהו ? זה יכול להסתדר ? אני כמעט מאבדת תקווה ואני מכורה בוא נגיד לפייסבוק .
    אורן
    חבר

היי yuvaladany1,

נראה שהבעיה היא לא בדפדפן, אלא בחשבון הפייסבוק שלך.
    אם המערכת לא מזהה את המייל שאת מקישה, יכול להיות
    שמישהו פרץ לחשבון.
    נסי להיכנס מחר שוב, ואם המייל לא מזוהה שוב, יש לשקול
    לפתוח חשבון אחר.

אורן

סליחה רגע אורן אבל מה שקרה עכשיו שעוד אתר נחם לי מה אפשר לעשות לגבי שגיאת 404 אפשר לתקן את זה ?

yuvaladany12011-08-04 17:54:13

אליאור
    חבר

אני מנסה להיכנס לחשבון הפייסבוק שלי ואני כותב את שם המשתמש ואת הסיסמה ואח"כ מופיע דף לבן ריק.ניסיתי להיכנס בכל מיני מחשבים. חשבונות של משתמשים אחרים זה נכנס רק לי לא. אני יודע את הסיסמהשדלי כך שאין בעיה ששכחתי סיסמה או משהו כזה. אני כבר לא מצליח להיכנס יותר משבוע. אנא עזרו לי

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.