פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › הורדת JAVA This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 13 years, 10 months by אמנון. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 4 באוגוסט 2011 בשעה 15:02 #43886 אמנוןחבר אני מנסה להוריד JAVA למחשב עליו חלונות 7. אנטי וירוס AVEST וחומת אש של MALVAREBYT אני נתקל בסרוב.אחרי התקנה רגילה, אזהרת אבטחה אומרת שהמפרסם לא ידוע וחסרה חתימה דיגיטלית. האפשרות היחידה- אישור-אישרתי.קיבלתי מסך תאימות המציע שתי אפשרויות המכניסות אותי ללופ. או התקן מחדש או התכנית התקנה כהלכה.שתיהן מחזירות אותי לתחילת ההתקנה. מה עצתכם. תודה אמנון 4 באוגוסט 2011 בשעה 20:18 #43896 itshoמנהל בפורום אני מניח שאתה מתכוון לסביבת ההרצה של JAVA שנקראת JRE.אז נסה להוריד מכאן:http://download.oracle.com/otn-pub/java/jdk/7/jre-7-windows-i586.exe אם הלינק לא עובד, נסה להוריד מכאןבחר בAccept והורד את השורה שמתחילה בWindows x86 Offline בהצלחה. אם עדיין לא הסתדרת, שים כאן צילום מסך של הודעות השגיאה. 5 באוגוסט 2011 בשעה 12:55 #43929 אמנוןחבר עובד! תודה רבה שבת שלום אמנון מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר