צרות רשת

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    mronen
    חבר

שלום,

יש לי שני מחשבים שולחניים ומחשב נייד ואני רוצה שיהייו חברים וידברו בינייהם בכל בכיוונים, המחיצות והתיקייות.  המחשבים השולחניים הם Win7,  הנייד הייה XP, ולכן הברירה היחידה היתה להתקין  WORKGROUP .  זה עבד בערבון מוגבל, בכיוונים מסויימים כן ואחרים לא, מחיצות מסויימות כן ואחרות לא.  כל מי שהתנסה בזה, מכיר זאת.

עכשיו החלפתי את הנייד גם כן ל- Win7.  ה- WORKGROUP  עובד, עם אותן מגבלות כמו קודם (או אפילו יותר חמורות), ולכן אני רוצה לנסות HOMEGROUP

התקנתי HOMEGROUP  בנייד, אבל אני לא מצליח לשכנע את המחשבים השולחניים להצטרף לחבורה.  אני לוחץ על Join  ומכניס את הסיסמא ואז הוא אומר לי:  Windows cannot setup a homegroup on this computer.  גם בכיוון ההפוך זה לא הולך.  אם אני רוצה להתחיל מהשולחניים, הוא לא מאפשר לי להתקין עליהם HOMEGROUP.

בדקתי את ההרשאות, לפי מייטב הבנתי, והשוויתי בין המחשב שכן מסכים לזה שלא מסכים, אבל לא הצלחתי.  המחשב הנייד הוא Win7 Home Premium,  השולחניים Ultimate.

אם מישהו יכול לעזור, אשמח מאוד, מאוד, מאוד

משה
    אלי
    חבר

עיין כאן

mronen
    חבר

תודה elilian.  מה שפתר את הבעייה בסופו של דבר זה הדף הזה, של מיקרוסופט:

הלכתי לפי הסדר ועשיתי כל מה שכתוב שם, ללא תוצאות, עד שהגעתי  לבדיקה אם שני Services מופעלים: HomeGroup Provider, Peer Networking Grouping  ואכן אחד מהם היה Disabled.  ברגע שהפעלתי אותו הבעייה נפתרה.

משה
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.