,אז ככה , הכל התחיל אתמול , באתי לשבת קצת על המחשב והיתה תצוגה זה היה על הדסקטופ אבל כשניסיתי להזיז את העכבר / המקלדת שום דבר לא זז, לא ראיתי את הסמן של העכבר וכשהקשתי על המקלדת שום דבר לא קרה ( ניסיתי דברים כמו control alt del , alt tab …. ) … עשיתי לו ריסטרט הוא פעל לכמה דקות ואז נתקע בדיוק ככה עוד הפעם … אחרי זה עשיתי לו עוד ריסטרט ואז הוא פעל מצויין עד הבוקר… בבוקר (היום) קפץ לנו מתג בבוקר כנראה ראשי של כל הבית ( ישנתי אז אני לא יודע), החזירו אותו והכל ואז שקמתי באתי להפעיל את המחשב ( הוא היה עדיין כבוי בגלל ההקפצה) וכאן הבעיה : אני מדליק את המחשב, כל הנורות נדלקות (2 נורות בקידמת המחשב – אחת ליד כפתור ההדלקה ואחת ליד כונן הדיסקים, והנורה במסך , גם ליד כפתור הכיבוי) בפעם הראשונה המחשב הגיע למסך של ה windows starting שם הוא נתקע אז עשיתי ריסטרט, בהדלקה השנייה לא ראו כלום בכלל ( רק שחור , אפילו לא הגיע למסך ההתחלתי ביותר ) וככה כל הזמן לא משנה כמה פעמים אני מוציא ומחזיר לחשמל, מנתק כבל חשמל מהמחשב עצמו , עושה ריסטרט, ריסט וכו'… חשבתי אולי הבעיה במסך – מכיוון שהנורה שלו בצבע אדום וכשאני לוחץ על כפתור הכיבוי שלו הוא נכבה, ובלחיצה הבאה הנורה נהיית ירוקה לכמה שניות ונכתב :
message : no signal ואז זה חוזר למסך שחור לגמרי עם נורה אדומה … זהו אלה כל הפרטים שאני יכול לתת לכם , בבקשה עזרו לי למה אין לי מושג מה לעשות … :[
אתה מתכוון נייח?! שלושה ציפצופים קצרים אם אני לא טועה זה תקלה בכרטיס מסך (הזכרון שלי בוגד בי אז אני לא זוכר בוודאות אולי כרטיס זכרון), תנסה להוציא את הכרטיס מסך ולחבר אותו חזרה אם עדיין לא עובד תנסה להוציא את הכרטיסי זכרון ולהחזיר אולי אפילו אחד אחד (אם יש יותר מאחד).
כשאתה פותח את המחשב יש לך על הלוח אם את הכרטיס מסך (במידה ומדובר על כרטיס מסך שלא מוטמע בלוח אם), אתה צריך להוציא את הכרטיס מסך ולחבר אותו חזרה, אם אתה לא בקיא בזה אני ממליף בחום לא להתעסק אלא לפנות לטכנאי מחשבים כדי לא להרוס את זה יותר ממה שזה.