פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › אייסיקיו-היסטוריה ICQ This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 11 months by אבי לוי. מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) מאת תגובות 24 במאי 2008 בשעה 14:30 #4544 דודוחבר איך אני מוצא את ההיסטוריה של אייסיקיו 6…? חיפשתי כבר בכל התיקיות הקשורות לאייסיקיו כולל מוסתרות ואין כלום למרות שבאייסיקיו עצמו ב"הצג היסטוריה" הוא מראה אותה. אני רק רוצה לראות את ההיסטוריה בקובץ טקסט או משהו בסגנון. האייסיקיו עבר קצת שינויים- הוספת סקינים שאין מצב שהשפיעו עליו. תודה. 27 במאי 2008 בשעה 11:11 #4704 אבי לוימנהל בפורום בנתיב הבא: נשמר כקובץ Access Windows XP: C:\Documents & Settings\your user name\ICQ\your ICQ number) Vista: C:\Users\Nafcom\AppData\Roaming\ICQ אפשר לראות הסטוריה רק אם האופציה לשמירת הסטוריה מופעלת בברירת מחדל אופציית שמירת ההסטוריה לא מופעלת. ככה מגדירים שמירת הסטוריה: Main menu | Options | History > Save history . takala2008-12-12 18:56:47 מאת תגובות מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר