בעיה בעכבר של הלפטופ

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים בעיה בעכבר של הלפטופ

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    נויה
    חבר

יש לי לפטופ דגם: compaq 610

לאחרונה המחשב עשה לי כמה בעיות בהדלקה.. הוא היה נדלק אבל כשהיה מגיע למצב שבו מראים את החלונות של המשתמשים הוא היה נתקע.. אבל בעיה זו נפטרה מעצמה.
    אבל עכשיו
    העכבר שלי: Synaptics PS/2 Port TouchPad
    מחליט לגמגם.. הוא לפעמים נתקע ומצריך אותי להשתמש בעכבר חיצוני.. מה אני יכולה כבר לעשות בשביל שהוא יחזור להיות נורמלי? אנלא רוצה להמשיך להשתמש בעכבר חיצוני לא תמיד זה נוח..
    חשבתי אולי להתקין את הדרייבר מחדש אבל רציתי דעה נוספת בעניין.. אם צריך להתקין את הדרייבר מחדש אפשר הדרכה? למה אנלא כ"כ מתמחה בזה…
    ואם הבעיה היא לא בדרייבר מה עוד אפשר לעשות?
    lior
    חבר

איזו מערכת הפעלה ברשותך?

נויה
    חבר

windows 7

יניב
    מנהל בפורום

ממתי זה התחיל?

האם ניסית לשחזר את המחשב לפני שזה קרה?
    נויה
    חבר

זה התחיל לפני כמה שבועות… בהתחלה המחשב לא היה נדלק אבל אח"כ הצלחתי לעשות שיחזור והכל הסתדר..

אח"כ העכבר התחיל לעשות בעיות.. אז שאלתי חבר של המשפחה שעוסק במחשבים וזה מה הבעיה והוא אמר לי שכנראה ברגע שהעכבר שלי מתחמם אז הוא נתקע כאילו.. יעני העכבר חושב שהחום של המחשב זה החום של היד שהוא אמור לקלוט… ואז הוא נתקע..
    אז יש לי שאלה
    מה אפשר לעשות עם זה? חוץ מעכבר אלחוטי או עכבר אחר אין משו אחר לעשות?
    כאילו העכבר מסתדר לאחר שהמחשב די מתקרר.. אבל השאלה היא איך לא לגרום מחשב להתחמם כ"כ?
    lior
    חבר

תנקטי בפעולות הבאות: (ואם זה לא יעזור הבעיה כנראה בלוח האם ואז או אלחוטי או החלפת לוח אם של באה בחשבון זה ממש יקר ועדיף כבר להחליף מחשב במחיר הזה)
    * תקני ספריי אוויר ב-30 ש"ח בחלקו האחורי או הצדדי של הלפטופ ישנם פתחי איוורור פשוט כשהוא מכובה תתיזי אוויר בלחץ ותנקי אבק
    * תבצעי סריקה של וירוסים+רוגלות
    * תתקיני דרייברים מחדש למחשב
    * תבדקי עם תוכנות מקצועיות האם יש בעכבר בעיה (Hiren Boot CD) מכיל המון תוכנות שימושיות לבדיקת רכיבי המחשב
    * תרשי בשורת הפקודה: MSCONFIG ובשירותים ותהליכים תבדקי שהכל על enable ותלחצי OK יש מצב שהשרות הופסק
    * תגבי כל החומר ותפרמטי את המחשב , ואם זה ל עזר תתפשרי על עכבר אלחוטי לדעתי
    ב ה צ ל ח ה !!!

נויה
    חבר

תודה

בנוגע לוירוסים ורוגלות בדקתי ואין כלום
    בנוגע לדרייברים אפשר הדרכה?
    בנוגע לזה שצריך לרשום MSCONFIG, יש כמה דברים שכתוב הופסק.. איך אני מפעילה אותם?
    לא נראה לי שפרמוט המחשב יעזור.. אמרו לי שהעכבר מתחם ובגלל זה הוא נתקע..
    scotron80
    חבר

לדעתי אתה פ/שוט צריך למצוא את הדרייבר המתאים והתקין אותו שוב. 

שמור אותו על הדסקטופ כי לפעמים זה קורה שוב. 
    תודה מראש ! 
    סקוטי
    ———————-
    נויה
    חבר

א' אני בת

ב' אווקי אפשר עזרה עם זה?
    itsho
    מנהל בפורום

שלום נויה,

אם אכן מדובר במקלדת כמו זו:

נסי ללחוץ על צירוף המקשים "FN + F4" כשהמשטח לא עובד. יתכן שזה יפתור את הבעיה…

ובלי קשר, להלן לינק לדרייבר.

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.