מסך כחול במחשב נייד עם שתי תצוגות

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים מסך כחול במחשב נייד עם שתי תצוגות

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    mronen
    חבר

שלום,

יש לי בעייה שאני לא מצליח להתגבר עלייה במחשב נייד  ASUS N55SF.  הציטוט הבא הוא מתוך פנייה שפניתי בפורום של Photoshop:

I get 'Blue Screens' Windows 7 64bit crashes, using Photoshop-CS5 64bit on an ASUS N55SF laptop, in dual display mode, the built-in LCD and a Toshiba TV, connected via HDMI.  The crashes usually occour when I try to use a brush, with multi layers, and also with Topaz plug-ins, if I use a brush.  In single display mode, LCD or HDMI, there are no crashes.

The ASUS N55SF laptop uses two GPU's,  an integrated Intel and an NVIDIA GeForce GT555M.  The system and NVIDIA's 'OPTIMUS' divide the load between the two.  NVIDIA's control panel provides the option to set parameters for different programs (in addition to automatic profiles download).

Has anyone encountered this problem, and does anyone know what should the correct parameters be in NVIDIA's control panel?

התשובה שקיבלתי שם הייתה לבטל אחד משני ה- GPU, אבל זה לא עובד.  אם אני מפסיק את ה- NVIDIA, ה- HDMI לא עובד, ואם אני מפסיק את ה- Intel, ה- LCD  של הנייד לא עובד.

פניתי גם ל- ASUS  ושם שלחו לי את ההסבר מה זה OPTIMUS.  תודה, זה כבר ידעתי, אבל זה לא פתר כלום.  התמיכה בארץ, עדיף לא להזדקק לה.  אני עדיין מחכה לטכנאי שיחזיר לי טלפון…

אם משהו יכול לעזור לי, אשמח מאד מאד.  האופציה למסך גדול – הטלביזיה – בנוסף לתצוגה של הנייד, חשובה לי מאד.

תודה,
    משה
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.