פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › לקיחת תמונה תוך כדיי צ'יטוט וידאו בסקייפ This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 14 years, 2 months by itsho. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 15 בדצמבר 2011 בשעה 12:42 #45875 EllaNחבר שלום לכל המומחים, פעם כשהייתי עושה שיחת ודיאו בסקייפ הייתה לי אפשרות לצלם תמונה של מי שמשוחח איתי. פתאום האפשרות הזאת נעלמה… איך אני מחזירה את האופציה הזאת? תודה, אלה 18 בדצמבר 2011 בשעה 16:35 #45896 לא משנה….חבר אההה…. פשוט תעשה צילום מסך.. שזה אומר… ללחוץ על Print Screen Sys Rqו ואז המסך מצטלם אח"כ אתה הולך לאיפשהו שאפשר לעשות הדבק ואתה עושה הדבק ואז יש לך את הצילום מסך 19 בדצמבר 2011 בשעה 21:38 #45922 itshoמנהל בפורום צילום מסך לא תמיד יודע לקחת תמונות ממשטח הוידאו.לכן כתבו תוכנות צילום מסך כמו GreenShot. בלי קשר, ככל הידוע לי – עדיין ניתן להשתמש בצילום תמונות (snapshot) תוך כדי שיחה – עבור שני הצדדים. ראו כאן מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר