פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › אין לי צ'אט וגם לא וידיאו צ'אט This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 14 years, 2 months by לא משנה….. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 18 בדצמבר 2011 בשעה 16:23 #45895 לא משנה….חבר זה לא פעם ראשונה!! אין לי צ'אט במייל ואני לא יודעת מה לעשות פעם זה חוזר לי ופעם אין בכלל!!מה עושים? וכשיש לי צ'אט אז אין לי צ'אט וידיאו… אנשים יכולים לראות אותי.. אבל אני רואה מסך שחור _(איפה שאני צריכה לראות אותם) אין לי מושג מה עושים? מישהו יכול לעזור לי? 19 בדצמבר 2011 בשעה 20:56 #45915 itshoמנהל בפורום אני מניח שמדובר בGMAIL:יתכן שיש לך תוכנה לחסימת פרסומות כמו AdBlock שגורמת לבעיה.נסי לבטל את AdBlock. אפשרות נוספת – יתכן שאת משתמש בתצוגה ה"פשוטה" של GMAIL (נקרא גם Standard). נסי להחליף מצבי תצוגות של GMAIL. 20 בדצמבר 2011 בשעה 13:14 #45966 לא משנה….חבר אוקיי… אין לי מושג מה זה AdBlock ואין מבטלים את זה אתה יכול אולי להסביר לי איך נכנסים לזה ואיך מבטלים? ויש לי את הגרסה החדשה של Gmail ואז החזרתי לגרסה הישנה של gmail אבל זה לא משנה בשני בגירסאות אין לי צ'אט!! מחקתי פעולות אחרונות שנעשו בgmail ועדיין אין לי צ'אט… מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר