פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › תיקייה ריקה מלאה This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 13 years, 4 months by amir. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 21 בדצמבר 2011 בשעה 14:24 #45980 amirחבר שלום לכולם יש לי הארד דיסק נייד של WD הבעיה היא שיש לי שם תיקייה שכשאני נכנס אליה אי אפשר לראות כלום אבל כשלוחצים עליה מקש ימני ומאפיינים זה כותב לי שגודל התיקייה הוא 40 GB. איך אני יכול לראות מה יש לי בתיקייה? ואיך עשיתי את התקלה הזאת? תודה מראש ויום טוב 21 בדצמבר 2011 בשעה 16:36 #45984 אברהםחבר תקלה נפוצה (אולי בגלל וירוס). כל החומר שם הוגדר כקבצים מוסתרים. תכנס ל'אפשרויות תיקיה' (דרך לוח הבקרה, או דרך לשונית 'כלים' שבשורת התפריטים של תיקיות), כנס ללשונית 'תצוגה'. גלול את התפריט עד שתגיע לשורה 'הצג קבצים תיקיות וכוננים מוסתרים', תסמן את השורה ולחץ על אישור. עכשיו תכנס לתיקיה שלך, ותראה את כל החומר. 21 בדצמבר 2011 בשעה 16:54 #45985 amirחבר תודה על העזרה אני מקווה שזה יעזור לי מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר