השמעת ביפים במהלך העבודה

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים השמעת ביפים במהלך העבודה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    grin
    חבר

במהלך  העבודה על המחשב מושמעים המידה והרמקולים  מופעלים  שלושה סטים של ביפים

מה התקלה?
    זיו
    חבר

היי גרין,

אולי קצת מידע מהצפצופים ואיתורם יעזור לך במציאת הפיתרון:

צפצוף ארוך שלאחריו נלווים 3 צפצופים קצרים. של "פיייי." ואז 3 קצרים "פי פי פי" , הביוס מפרט על תקלה שקשורה בהגדרות הכרטיס הגראפי שלך.

צפצוף קצר שלאחריו נלווים 3 צפצופים ארוכים. ככל הנראה התקלה נוגעת לבעית זיכרון במערכת.

צפצוף – הפסקה – צפצוף – הפסקה – 2 צפצופים שנלווים אליו לאחר מכן. התקלה המדוברת היא קשורה לחיסכון במשאבים (CPU) שלך.
    3 צפצופים – הפסקה – 3 צפצופים – הפסקה – ארבעה צפצופים אחרי, עליך לבדוק מה קורה עם זיכרון הוידאו שלך.

צפצוף אחד ארוך, ותשעה צפצופים קצרים אחרי, הבעיה ב ROM (ביוס).

3 צפצופים – הפסקה – 4 צפצופים – הפסקה – צפצוף. מדובר בבעיה שנוגעת לכרטיס הגראפי שלך.
    4 צפצופים – הפסקה – 3 צפצופים – הפסקה – צפצוף. יש לך בעיה בזיכרון במערכת.
    5 צפצופים קצרים. הבעיה שלך קשורה בחיסכון במשאבים (CPU) שלך.
    צפצוף אחד רציף – זו בעית זיכרון במערכת

grin
    חבר

התופעה:   שלושה צפצופים-הפסקה      -שלושה צפצופים-הפסקה-     שלושה צפצופים

זיו
    חבר

אני לא אגיד שמדובר בספק כוח כי אני לא מכיר את מה שכתבת. מכל מה שכתבתי, אחד מהם היה אמור להיות אצלך. יכול להיות מאוד שזה נוגע למקלדת, האם היא מחוברת היטב למחשב? אני הייתי פותח את המחשב ומתחיל להוציא את הכרטיסים, להכניסם אחד אחרי השני בווידוא מראש שהכל 'יושב כראוי'.

עריכה: 3 צפצופים – הפסקה – 3 צפצופים וככה חוזר חלילה נשמעים כשיש בעיה עם הזיכרון שלך במחשב.Ziv2011-12-26 13:43:42

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.