פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › בעיה במסך
- This topic has 11 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 13 years, 4 months by
זיו.
-
מאתתגובות
-
26 בדצמבר 2011 בשעה 00:17 #46032
זיו
חברשלום לכולם.יש לי מסך מחשב של חברת mag 19 אינץ', מתי שאני מדליק את המחשב, המסך נדלק, מהבהב 2-3 שניות ואז נכבה.אם אני לוחץ על הpower ומכבה אותו, ואז מדליק, עוד פעם, 2-3 שניות והוא נכבה..יש למישהו מושג מה לעשות?
די דחוף..תודה מראש!!!!26 בדצמבר 2011 בשעה 00:35 #46033זיו
חבריש לך Power Management במחשב? תבדוק את צריכת האנרגיה שלך במחשב – שנה את ההגדרות ונטרל את הצריכה שלא תשפיע על המסך. או.. שיכול להיות שאתה כל פעם נוגע במגעים מאחורה של המסך מבלי לרצות.
– נסה להזיז את העכבר במעגלים על השולחן ולראות אם משהו זז במסך המחשב.– בדוק את החיבורים של המחשב למסך ובדוק את חוזקם היטב.– המסך מראה No Signal?עוד שאלה, מתי נקנה המסך? מאג ידועים בבעיות במסכים לא רק במחשבים, גם בטלויזיות מניסיון.Ziv 2011-12-26 00:37:33 26 בדצמבר 2011 בשעה 00:46 #46034זיו
חברנסה להזיז את העכבר במעגלים על השולחן ולראות אם משהו זז במסך המחשב.- לא עובד..
בדוק את החיבורים של המחשב למסך ובדוק את חוזקם היטב.- בדקתי ומחובר מצוין..
המסך מראה No Signal?- לא, פשוט הוא מראה מסך שחור..
לשאלתך, אין לי Power management, זו תוכנה?המסך נקנה לפני 3-4 שנים בערך..אני רק חייב להגיד שהוא מסך מצוין ואני מאוד מרוצה ממנו..26 בדצמבר 2011 בשעה 01:19 #46035זיו
חבראתה אומר שכשאתה פותח את המחשב הוא יידלק לכמה שניות ואז ייכבה, נכון ? איזו נורה דולקת ? כתומה ? ירוקה ? שוב.. ייתכן שמדובר אפילו בהגדרות צריכת החשמל/אנרגיה של המחשב.
26 בדצמבר 2011 בשעה 08:19 #46036זיו
חברנכון.תראה במסך שלי הנורה הכתומה זה אומר שזה מכובה, והירוקה שהמסך דלוק.המחשב דלוק, אבל המסך מראה מסך שחור, אם נורה ירוקה..מתי שאני לוחץ על הPower המחשב חוזר לעצמו עוד פעם, אבל רק ל 2-3 שניות..26 בדצמבר 2011 בשעה 13:55 #46044זיו
חברנכון כי יש 'חיסכון במשאבים' תבדוק אצלך במחשב בהגדרות צריכת חשמל. [power options או אפשרויות סוללה]
שם יש לך בחלון אפשרויות של
סוללה והגדרות למקש השינה:– כשאני לוחץ על כפתור הסוללה (ציור של חצי עיגול עם קו למעלה) המחשב: ייסגר / יירדם / לא ישנה את מצבו– בלחיצה על כפתור השינה המחשב: יירדם, לא יקרה דבר.יש לך אפשרות שם לשנות את ההגדרות (מה שיש לך בלוח בקרה > אפשרויות סוללה/צריכה) > האפשרויות הן:Balanced – מאוזן (אפשר לשנות את ההגדרות הרגילות)Power Saver – חוסך בסוללה (שנה את ההגדרות בהתאם)High Performance – ביצועים גבוהים (הגדרות מותאמות אישית)אלה האפשרויות. חוץ מזה שכמדומני גם למסך עצמו יש סוג של "הגדרות".אני משוכנע שרק אלה הבעיות, אם לא מצאת לזה עוד פיתרון — צר לי לומר אבל תחליף את המסך, הוא חדש? תשתמש באחריות שיש לך כדי להשיג מסך שיפעל בלי לעשות לך באלגן על הראש.26 בדצמבר 2011 בשעה 14:28 #46046זיו
חבראתה יכול להגיד לי איך אני מגיע להגדרות צריכת חשמל?
כי משום מה אני לא מוצא את זה..26 בדצמבר 2011 בשעה 14:42 #46047זיו
חבראיזה וינדוס יש לך? XP? ויסטה? 7?
בלוח הבקרה (Control Panel) יש לך אייקון של סוללה ירוקה.משהו כזה…26 בדצמבר 2011 בשעה 14:49 #46048זיו
חבריש לי ווינדוס xp..26 בדצמבר 2011 בשעה 20:52 #46052זיו
חברניסית לחבר מסך אחר? חשבתי שזו בעיה בהגדרות צריכת האנרגיה של המחשב שלך אבל ייעצו לי לומר לך שזו לא הבעיה. תוודא שיש לך בעיה בכרטיס הגראפי (לעיתים יש מסכים שלא מקבלים את מה שהם רואים ונכבים בן רגע, זה קורה).
26 בדצמבר 2011 בשעה 21:28 #46053זיו
חברתראה יש לי שני מסכים במחשב..מחשב אחד עם שני מסכים, אחד עובד.. ואחד לא.כך לפי מה שאני מבין הבעיה היא במסך עצמו.עוד משהו: מתי שאני לוחץ על המקש power במסך, הוא נדלק ל2-3 שניות ונכבה.. כל שלא נראה לי שזה בעיה בכרטיס הגראפי..בכל זאת, איך אני יכול לבדוק שאין לי בעיה שם?תודה על כל העזרה..!!26 בדצמבר 2011 בשעה 21:55 #46054זיו
חברהיי zivtheking,
אתה כותב שיש לך בעיה עם המסך כשאתה מחזיק בשני מסכים והאחד מהם עובד בלי בעיה.
אם מסך הכל לא היה עובד הייתי מחזק את העובדה שמדובר בבעיה בכרטיס גראפי.איך בודקים אם יש בעיה עם כרטיס גראפי? הכי קל.. לבדוק עם מסך אחר. עובד? כל הכבוד, המסך השני וקדימה להחלפה… -
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.