שחזור המערכת???

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    איתן
    חבר

שלום וברכה לכו……..לם: אני מנסה לעשות שחזור מערכת אך אני מקבל הודעת שגיאה כך: פעולת שחזור המערכתצ הטופסקה על ידי מדינתיות קבוצתית. כדי להפעיל את שחזור המערכת , פנה למנהל קבוצת המחשבים. ע"כ. אגב הרצתי אנטי וירוס ניקיתי אותו מכל וירוס אפשרי, וסבנוסף ניסיתי להפעיל שחזור מערכת גם במצב בטוח ועדיין אני מקבל את אותהב הודעת שגיאה???

בתודה מראש, איתן.
    אברהם
    חבר

שלום איתן

אני יכול לומר לך מנסיון:  זה תקלה רצינית מאוד, שאין לך הרבה סיכויים לעלות על פתרון.  לי אישית זה קרה, וחיפשתי המון זמן פיתרון ולא מצאתי.
    גם כאן בפורום נפתח אשכול בנושא כאן: http://www.takala.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=8467
    כמדומני שגם את זה ניסיתי, אך זה לא עזר לי.
    איתן
    חבר

מודה בכל ארופן על התגובה, ככל הנראה הפיתרון היחיד במצב זה הוא פורמט. ביי.

זיו
    חבר

group policy

לשונית שחזור המערכת חסרה במאפייני המחשב שלי. גם בזמן הפעלת שחזור המערכת (rstrui.exe), מתקבלת ההודעה:
    "פעולת שחזור המערכת הופסקה על ידי מדינתיות קבוצתית. כדי להפעיל את שחזור המערכת , פנה למנהל קבוצת המחשבים"

שים לב: התשובה שלי לא ניתנת באחריות ככה שאני לא אחראי לכל דבר שייגרם למחשב שלך בשעת הפתרון.

רזולוציה:
    1. לחץ על התחל, הפעלה.. (run…) > הקלד במסך ההפעלה המלבני regedit.exe ולחץ אנטר במקלדת.
    2. גש למפתח הבא: HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Policies \ Microsoft \ Windows NT \ SystemRestore

קליק ימני ובחר במסך הימני:

מחק את הערך DisableConfig
    מחק את הערך DisableSR

3. צא מעורך הרישום (קובץ רג'יסטרי מערכתי)

בוינדוס XP פרופשיונל תוכל לבצע את הפעולה על ידי הכניסה למסך ה"הפעלה.." > הרץ את GPEDIT.MSC גש לנתיב:
    + Computer
    +++ Administrative Templates
    ++++++ System
    +++++++++ System Restore

הגדר את כיבוי מערכת השחזור ל- "לא מוגדר"
    הגדר את כיבוי ההגדרות ל- "לא מוגדר"

משה
    חבר

רציתי לומר ישר-כח גדול לכותב. היתה לי כזו בעיה. וזה מעצבן כי בחלונות xp אין בכלל עורך מדיניות אז איך זה השתנה?
    ובנוסף השטח שהוקצה לשיחזור היה גדול מדי לטעמי, וכדי לפנות אותו הייתי צריל להיכנס ב"מצב בטוח" בתור מנהל ואז למחוק.
    ועכשיו נפתרה הבעיה.

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.