בעיות פלט\קלט

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    bsstk
    חבר

יש לי מחשב של אייבורי כבר כמה שנים טובות המחשב עבד בצורה יוצאת מן הכלל עד שיום בהיר אחד קיבלתי מהם מכתב.

במכתב נרשם: הספק כוח הקיים במחשבך עלול לשרוף אותו ולכן להגיע למעבדה הקרובה שיחליפו לי אותו בהקדם
    (יכול להיות שאין שום קשר לספק כוח)
    הגענו למעבדה ובאמת החליפו לנו אותו
    מאותו יום המחשב עושה המון בעיות:
    כשמדליקים אותו הוא אף פעם לא נדלק על הפעם הראשונה לפעמים הווינדוס עולה ונתקע אחרי כמה דקות ועושה ריסטרט לבד שמיד אחרי זה פשוט יש מסך שחור שיכול להישאר ככה כמה שעות.
    ובכלל עד שהמחשב נדלק המון זמן.
    מה שאני עושה מנסה להדליק כל חצי שעה ובסוף הוא נדלק בדרך כלל אחרי שעה וחצי בקירוב.
    גם כשהוא נדלק הוא לא עובד כמו שעבד בעבר הוא עדיין יותר איטי!
    יש לי עדיין אחריות באייבורי ולקחנו את המחשב כבר 35 פעמים וכל פעם הם אומרים שהוא בסדר והם לא מבינים מה אנחנו רוצים. (פעם אחת הם החליפו ספק כוח לטענתם)
    כמו שאתם רואים האמון שלי באייבורי הלך וחבל
    באחד מהניסיונות האחרונים שלי להדליק את המחשב עלה הווינדוס וקפצה ההודעה הבאה:
    "הוראה 0x00401000 ביצעה הפנייה לזיכרון ב0x00401000
    הנתונים הדרושים לא הוצבו בזיכרון עקב מצב שגיאות קלט\פלט של 0xc000000e"
    לחצתי אישור ואחרי כמה שניות זה עשה ריסטרט לבד
    (אין לי מושג עם ההודעה הזאת קשורה לזה שהמחשב לא עולה ושהוא עובד יותר לאט)
    אני יוסיף ויאמר שאייבורי טענו שהחשמל שלי בבית דפוק אז הבאתי חשמלאי שאמר שהחשמל פרפקט (החלפתי מפצל ניסתי כבל כוח שונה) הבעיה נשארת אותה בעיה

השאלות שלי הם:
     מה לדעתכם הבעיה במחשב (הספק כוח,הזיכרון….) למה הוא לא נדלק ישירות כמו שצריך?
    ולמה הוא עובד יותר לאט?
    ומה זה ההודעה הזאת ואם היא קשורה?
    יכול להיות שזה הווינדוס??
    bsstk
    חבר

הייתי אצל אייבורי שוב והם קבעו שהספק תקין ושזיכרון תקין

ושאני צריך לפרמט את המחשב!
    יש לי המון קבצים על המחשב ואני ממש רוצה לגבות אותם הבעיה שברגע שאני מדליק את המחשב הוא עושה מיד מסך שחור!
    יש אפשרות איך שהוא לגבות את הקבצים (יש לי כונן חיצוני ואני יכול להעביר אליו) השאלה איך אני מגיע בכלל לקבצים שבמחשב?
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.