פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › שאלה על נתב dlink dir-655 לאחר רכישה
- This topic has 4 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 13 years, 2 months by
ארז.
-
מאתתגובות
-
4 בינואר 2012 בשעה 20:41 #46141
ארז
חברקניתי היום את הראוטר dlink dir-655 והגדרתי אותו בפעם הראשונה ביחד עם ספק 013 נטויז'ן את הגדרות L2TP של הוט.
השאלה שלי איך תקן N שלו ומהירות 1GB LAN באים לידי ביטוי במחשבים החדשים שלי?אני לא רואה בעיניים שלי הבדל, ואפילו בלפטופ טווח הקליטה לא גבוה במיוחד כמו שציפיתי שיהיה, למשל בתוך ממ"ד הוא מראה פס אחד או שניים של קליטה בלבד ובסלון הוא מראה 4 קווים לכל היותר אלא אם כן אני מתקרב לחדר השינה ואז הקליטה האלחוטית מלאה.השאלה היא מה לא נכון בהגדרות התקשורת שלי כי הראוטר הישן יותר קלט יחסית טוב בתוך הממ"ד ודווקא ראוטר חדשני תקן N עם 3 אנטנות קולט פחות.הראוטר הישן גם היה D-LINK DI 524אשמח לקבל התייחסות לשאלות אלו.5 בינואר 2012 בשעה 23:29 #46148עודד80
חברלי יש את הראוטר הזה קרוב כבר ל 3 שנים וסהכ אני מאד מרוצה ממנו
יש לך בהגדרות של האלחוט שלו אפשרות להגדיר את עצמת השידור – ייתכן והיא לא מקסימלית
בנוסף, תוודא שאתה מחובר בתקן N במחשבים השונים , ואם כולם תומכים בתקן אז תגדיר את הראוטר שלך שישדר רק בתקן זה
את האנטנות אתה צריך לכוון כמו במערכת צירים תלת מימדית (X,Y,Z) כשהראוטר עומד על המעמד שלו .
אני יכול להעיד שבראוטר שלי יש קליטה גם מחוץ לבית – מרחק של כ 50 מטר לערך .
תוודא שההגדרות שלך נכונות ,(עצמת שידור גבוהה, תקן שידור ) ושנה לפי הצרכים שלך מה שלא.
הממשק של הנתב עמוס יחסית וצריך קצת זמן להבין מה נמצא איפה, אבל אפשר להסתדר.
בהצלחה6 בינואר 2012 בשעה 08:18 #46149ארז
חברתודה רבה.
אני אבדוק את הנושא.דרך אגב למה ההגדרות של L2TP בהוט זה רק לרשום איי פי של השרת ולא שם שרת? רציתי לרשום לו cable.netvision.net.ilוהוא מכריח אותי לכתוב את האיי פי שלו.יש לך מושג?8 בינואר 2012 בשעה 22:31 #46192ארז
חברדיברתי עם חברת d-link, שלחו לי עדכון גרסה שמאפשר להגדיר את הנתב באופן מלא לחייגן L2TP לפי שם שרת ולא כתובת.
יש לי שאלה נוספת:הגדרתי אותו עם התמיכה בתקן N אך מהירות הסנכרון שלי בכרטיס רשת בלפטופ לא עוברת את ה 65Mbps ובהגדרות מתקדמותבכרטיס רשת לא מצאתי שום אזכור למצב עבודה שהוא תקן N אלא רק B/G, ככל הנראה הוא לא מכיר בתקן.הלפטופ שייך לחברת ASUS דגם X54HY או LY.בנוסף רציתי להבין את המשמעות האמיתית של MTU קראתי באחד הפורומים שניתן בעזרת הנתון הזה לשפר את ביצועי הרשת, זה נכון?מהירות האינטרנט שלי היא 12Mbps הורדה ו 1Mbps העלאה.האם כדאי לשנות את הערך? הוא לא נותן לי בהגדרות להעלות אותו מעל 1400תודה26 בינואר 2012 בשעה 19:41 #46372ארז
חבריש לי עוד מספר בעיות עם הנתב הזה:
הוא מתנתק מהר מדי מהאינטרנט, לאחר כ 5 ימים של חיבור הוא שוב פעם מחליף איי פי.המוצר אצלי קרוב לחודש ובינתיים עושה לי המון צרות עם החיבור, עם מנגנון QOS פעילהוא מאתחל את עצמו רנדומלית ו D-LINK ישראל לא מוכנים להודות בזה, ביטלתי את המנגנון, הוא לא נראה שמאתחלאת עצמו אך החיבור לא יציב, המודם של הוט thomson tcm425 לא מאבד סנכרון והתקשורת רציפה.בחיבור מודם ישירות אין לי בכלל התנתקויות, האם יש לראוטר בעיית תאימות בגלל מהירות 1Gbps ב WAN?מה הסיבות שיכולות לגרום לו להתנתק כל הזמן מהרשת? שמעתי מחברים שלי שהראוטרים שלהם הפשוטים יותר מחזיקים את החיבור פעיל לזמן רב מאוד ואצלי הוא מתנתק מהר מדי, אני חושש שמא קיבלתי מוצר לא תקין.איך אני באמת מוודא שיש תקלה במוצר? או מה עליי לעשות שעוד לא עשיתי?תודה מראש.זה דחוף לי הנושא -
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.