פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › בעיה מסובכת .. קשור ל-Boot
- This topic has 9 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 13 years, 3 months by
ארז.
-
מאתתגובות
-
6 בינואר 2012 בשעה 18:59 #46154
עדן
חברשלום ..
קישור ישיר :http://www.siz.co.il/view/3oqzhgdmna3m.jpg.htm
קישור להורדה :http://www.f2h.co.il/npg1yzksdc8
מה אני עושה לגבי זה שזה יסתדר ?
אם וצריך להכנס למקום כלשהו מה סדר הפעולות שאני צריך לעשות ?אני לא רוצה לעשות פירמוט למחשב ..
יש לי שם מלא דברים !
אני פשוט רוצה שהמחשב יתסדר ואני יוכל להיות במחשב מבלי שהדברים שעל המחשב ימחקו …תודה לעוזרים ..
Eden200810 2012-01-06 19:03:41 6 בינואר 2012 בשעה 19:34 #46155ארז
חבראם הבנתי נכון מהצילום מסך הוא מנסה לאתחל מהרשת, תשנה הגדרות ב BIOS כך שיאתחל מתוך הדיסק הקשיח, ואם עדיין ישנה הודעת שגיאה תראה לנו מהי או שתכתוב פה, איך זה התחיל? התקנת תוכנה חדשה? שינית הגדרות? וירוס?
6 בינואר 2012 בשעה 19:37 #46156עדן
חברשינתי כבר להארד דיסק זה עדיין אותה שגיאה וכלום לא עדכנתי או התקנתי או וירוס ..
מה זה יכול להיות ?ושאני מוציא את האינטרנט יש שגיאה אחרת …אם התמונה לא עובדת יש את השגיאות : PXE-E61 : Media test Failure , check CablePXE-MOF : Exiting NVIDIA Boot Agent.מה אתם אומרים ?Eden200810 2012-01-06 19:51:05 6 בינואר 2012 בשעה 20:18 #46157ארז
חברתשחזר BIOS להגדרות ברירת המחדל שלו, תנסה גם לבצע אתחול מדיסק של מערכת חלופית כמו erd commander או linux כלשהו תראה אם עובד, תנסה לבצע אתחול מערכת הפעלה מתוך USB במידה והלוח שלך תומך.
רק ככה נוכל לזהות את הבעיה, אם הצלחת לבצע BOOT דרך אחד מההתקנים האלו אזי משהו קרה למערכת ההפעלה שלך, תצטרך לבצע Repair למערכת, אם לא הצלחת בשום צורה לגרום למחשב לאתחל מערכת הפעלה כלשהי אזי כנראה יש תקלה טכנית בלוח אם.הייתה לי תקלה דומה במחשב הישן שלי, לא משנה כל הנסיונות שלי לאתחל אותו לא הצלחתי וגם הטכנאי במעבדה קבע חד משמעית שהוא הלך והציע לי מחשב חדש במקום.6 בינואר 2012 בשעה 20:29 #46158עדן
חבראין לי אפשרות לעשות שיחזור דרך הדיסק של Erd וגם לא דרך F8
איזה עוד אפשרות של אתחול יש ?ואין לי אפשרות לבצע Repair למחשב הוא לא נותן לי לעשות זאת .6 בינואר 2012 בשעה 21:13 #46159ארז
חברכדאי להתחיל לנתק את כל ההתקנים הנלווים ולהשאיר רק ספק כוח, דיסק קשיח וכרטיס מסך.
קיבלת הודעות שגיאה? נסה לנתק גם את הדיסק הקשיח? המחשב מראה משהו? כשאתה מחבר אותו אח"כ בחזרה.מתקבלת שוב הודעת שגיאה אחרת?יש אצלך כשל בחומרה והדרך לאתר אותו היא ע"י אלמינציה, להתחיל לנתק כל ההתקנים הנלווים ולהישאר רק עם המינימום האפשרי, CD-ROM תשאיר מנותק.מ USB לא הצלחת לעשות BOOT?6 בינואר 2012 בשעה 21:19 #46160עדן
חבראני לא יודע לעשות BOOT מUSB …
ומאיפה אני מנתק את כל הדברים + איך אני אמור לדעת מה אני מנתק ?6 בינואר 2012 בשעה 21:51 #46161ארז
חבראם אתה לא יודע לבדך תוכל להיעזר בחבר שמבין בתחום.
כדי לבצע BOOT מ USB ניתן להיעזר במדריך כאן:או כאן:או כאן:בתוך המארז תבדוק את ההתקנים שמחוברים לך במידה ויש לך CD-ROM תנתק את כבל החשמל וה DATA שלו (בהתאם לתקן SATA או IDE)אם מחוברים התקני USB נוספים כמו מדפסת, סורק וכד' נתק גם אותם.בתוך המחשב עצמו צריך להשאיר למטרת הבדיקה רק את הדיסק הקשיח ותצוגה מחוברים עם מקלדת ועכבר על מנת לראות האם השגיאה נגרמת מאחד או יותר מההתקנים הנלווים אצלך.ושוב פעם, אם אתה לא בטוח כיצד לבצע תיעזר בחברים או שתיגש לטכנאי.מקווה שעזרתי.7 בינואר 2012 בשעה 13:38 #46164עדן
חבריש לי ווינדוס XP לא ווינדוס 7 .
ואני אמור להשאיר רק את הדיסק קשיח עכבר ומקדלת מחוברים למחשב ?!ולהוריד USB BOOT ולפעול לפי המדריך ?7 בינואר 2012 בשעה 18:07 #46166ארז
חברבגדול כן, בצורה הזו נוכל לאתר מה מונע ממנו לאתחל, וכדאי ליצור usb boot כדי לראות אם המחשב שלך מסוגל לעלות מהתקן שהוא לא דיסק קשיח, מערכת הפעלה אלטרנטיבית.
-
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.