פרצו לי לראוטר? או למחשב? סיפור ושאלה קשה למבינים בלבד.

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים פרצו לי לראוטר? או למחשב? סיפור ושאלה קשה למבינים בלבד.

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    איתי
    חבר

נתונים טכניים:
    יש ברשותי 2 מחשבים, 1 נייח ו1 נייד בשניהם מערכת הפעלה של ווינדוס 7, 32 ביט.
    כמובן אנטי וירוס (ESET) וכו'..
    שני המחשבים מתחברים לראוטר באמצעות WI FI, כלומר אין חיבור פיזי בן הראוטר למחשבים.

הסיפור בקצרה:
    אתמול חזרתי הביתה והדלקתי את הראוטר והמחשב הנייח.
    אני פותח את הדפדפן, כאמור הראוטר מתחבר אוטומטית…ואין אינטרנט.
    טוב..אני פותח את רשימת החיבורים לאינטרנט ורואה שהUSER NAME של הראוטר שלי לא קיים.
    במקומו קיים משהו אחר בשם BEZEQ1234..התחלתי להרגיש שמשהו מוזר קרה.
    ניסיתי להתחבר לBEZEQ1234 והוא מבקש ממני סיסמא. כמובן שאת הסיסמא לא ידעתי..ניסיתי מס' אפשרויות מוכרות כמו 123456789 בכל הוריאציות האפשריות ואין קול ואין עונה.
    למעשה בשלב הזה אני תקוע ללא אינטרנט ללא אפשרות להיכנס לראוטר מכיוון שאין גם שום חיבור פיזי לראוטר.
    חיפשתי ונברתי בארון הכבלים שלי ומצאתי כבר רשת מספיק ארוך כדי שיגיע מהראוטר למחשב הנייח.
    חיברתי אותו לראוטר ולמחשב הנייח והצלחתי להיכנס ע"פ הUSER NAME והסיסמא שלי הישנים של היוזר הקודם (שכמובן שיניתי אותה ולא השארתי אותה Admin    Admin)להגדרות הראוטר, שם כמובן לא היה לי יותר מדי מה לעשות מכיוון שהכל השתנה.
    ביצעתי איפוס לראוטר באמצעות הכפתור RESET מאחור..לחיצה ארוכה 10 שניות. והראוטר התאפס.
    הגדרתי את הכל מחדש וכעת אני מתחבר לאינטרנט.

השאלה הגדולה היא: איך כל זה קרה? פרצו לי למחשב ולראוטר? או שאני סתם מפריז במחשבתי וזה סה"כ הראוטר שכנראה התחרפן לו במהלך סוף השבוע?

אשמח לתשובות, הפניות לכתבות בנושא(גם באנגלית) וכמובן לקחים להבא כיצד ניתן למנוע מקרים שכאלה בעתיד.

תודה רבה לצוות העונים בפורום
    איתי

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.