פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › לא מצליח לפתוח תיקייה מסויימת בכונן חיצוני [בעיה נפתרה] This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 14 years, 1 month by nadavof. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 12 בינואר 2012 בשעה 12:10 #46238 nadavofחבר שלום, יש לי כונן קשיח חיצוני של 400GB. הייתה לי עליו תיקיה של מוזיקה והכל היה טוב ויפה. לאחרונה צירפתי עוד שתי תיקיות לספרית המוזיקה ואני לא מצליח לפתוח אותה. אני מקבל שגיאה "עליך לאתחל את הכונן בטרם תוכל להשתמש בו" חשוב לציין ששאר התיקיות בכונן נפתחות כרגיל. תודה ויום טוב נדב 12 בינואר 2012 בשעה 14:38 #46239 אברהםחבר זה שגיאה שיכולה להגרם כתוצאה מטעות במערכת קבצים, או מסקטור פגום בדיסק הקשיח. תנסה לעשות בדיקה של שני הפרמטרים הנ"ל (מה שנקרא 'צ'ק דיסק'): המחשב שלי> קליק ימני על הכונן> מאפיינים> כלים> תחת הכותר 'בדיקת שגיאות' תעשה 'בדוק כעת'> סמן V בשתי תיבות הסימון, ותתחיל את הבדיקה. חכה בסבלנות עד תום הבדיקה, ואח"כ תבדוק אם הבעיה נפתרה. בהצלחה. 12 בינואר 2012 בשעה 14:50 #46240 nadavofחבר תודה רבה! הבעיה נפתרה! מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר