USB לא מזוהה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    nettaaa
    חבר

לפני כמה ימים המחשב שלי הפסיק לזהות התקני USB. בדיעבד, אני מבינה שזה קרה בהדרגה, כי כשבועיים לפני שזה הפסיק לזהות התקנים, הייתי צריכה לשחק עם היציאות, להכניס ולהוציא עד שזה זיהה את ההתקנים. היציאות עצמן עובדות, כי זה קולט רמקולים, פלאפון(רק מטעין, לא מאפשר להעביר דברים) אבל זה לא מזהה מצלמה מצלמה, מדפסת ודיסק און קי.

עברתי על הפורום ועשיתי כל מה שהמלצתם בעבד… הסרתי את ההתקנים ממנהל ההתקנים, כיביתי את המחשב, ניתקתי את זרם החשמל ל-25 דקות וכלום לא השתנה. עשיתי סריקה של אנטי וירוסי, גיליתי שלושה נגעים ומחקתי אותם. קניתי תוכנה שמזהה אילו דרייברים במחשבים זקוקים לעדכון, הורדתי ועדכנתי את כולם. אבל זה עדיין לא מזהה כלום. אה, העברתי גם סריקה של ווינדווז וזה מצא שיש בעיה עם הUSB, אבל לא הוצע לי פתרון. כנ"ל לגבי פותר הבעיות של לנובו(יצרן המחשב), כתוב שיש בעיות עם הUSB, אבל שאין להם דרייברים להציע לי.
    ד"א, תמיד מופיע לי במנהל ההתקנים Unknown Device עם סימן קריאה צהוב, וכשאני מחברת התקן מופיע עוד אחד… 
    אשמח אם תעלו פיתרון שלא מצאתי בחרישה שלי באינטרנט עד כה…
    itsho
    מנהל בפורום

אם מופיע סימן קריאה צהוב, זה אומר שוינדוס לא יודע "לדבר" עם החומרה של הUSB.
    הבעיה יכולה להגרם בגלל הסיבות הבאות:
    1. חומרה תקולה
    2. תוכנה תקולה

אם הUSB מטעין פלאפון, משמע שהחומרה עצמה תקינה (עדיין זה לא מבטיח 100 אחוז, אך הסבירות גבוהה)
    לכן, משמע שהבעיה היא בתוכנה (דרייבר).
    נסי להסיר את ההתקן עם סימן הקריאה הצהוב, ולהפעיל מחדש את המחשב. לעיתים – זה הפתרון.

אם עדיין זה לא עזר, יתכן שתאלצי לפנות למעבדה שיבדקו האם הUSB תקין או ח"ו, לא.

וסתם שתדעי, גם אם הUSB תקול – עדיין יש לך את האפשרות לקנות כרטיס USB כמו אלה שכאן.

בהצלחה,
    איתמר.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.