פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › חיבור לאינטרנט
- This topic has 4 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 13 years, 10 months by
פניני.
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
-
מאתתגובות
-
19 במרץ 2012 בשעה 07:33 #47020
פניני
חברבס"ד
שלום רב.
יש לי מחשב ישן ,עם מערכת xp
בקיצור, תמיד הייתי מתחברת איתו לאינטרנט על ידי מודם חיצוני. ודרך חיוג.פתאום , זה לא מתאפשר. התקשרתי לחברת בזק (התשתית), ונטויז'ין הספק, ושניהם אמרו שהכל תקין אבל הבעיה היא בהגדרת כרטיס הרשת או משהו במחשב שלי. כנראה שקלקלתי שם משהו. במנהל ההתקנים יש משהו מסומן בצהוב, שקשור לחיבורים ואינטרנט, האם תוכלו לעזור לי, ולאמר לי מה לעשות.תודה רבה19 במרץ 2012 בשעה 10:44 #47026אבי לוי
מנהל בפורוםשלום לך
התקלה שלך פשוטה למדיי.את זקוקה להתקין את התקן הרשת החסר.פעלי לפי ההוראות באשכול הזה, וצייני בדיוק את קוד מזהי החומרה כפי שמוסבר שם.ונשתדל להפנות אותך לקישור הנכון להורדת ההתקן.אני מוחק את האשכול הנוסף שפתחת, לטובת הסדר הטוב ((-:19 במרץ 2012 בשעה 11:53 #47032פניני
חברבס"ד
לכבוד מנהל "תקלה",תודה רבה. אני מעתיקה כאן את מזהה החומרה, אבל בבקשה ,אם אתם נותנים לי קישור , תגידו לי איך לטפל בזה, אם אין לי עדיין אינטרנט במחשב ההוא.תודה רבה שוב,PCI\VEN1282&DEV_910&SUBSYS_00000004&REV_31\4&1F4428AA&0&18F019 במרץ 2012 בשעה 12:35 #47034אבי לוי
מנהל בפורוםראשית אני רק חבר בצוות האתר…אז כך שכל התארים שציינת, לא מתאימים לי
בצעי את הפעולות הבאות.1. הורידי את הקובץ מהקישור ושמרי אותו על שולחן העבודה.2. בצעי עליו קליק ימני וחלצי את התקיה – תזדקקי לתוכנת RAR באם היא אינה מותקנת אצלך.3. גשי למנהל ההתקנים, בצעי ימני על ההתקן הלא מזוהה.4. בחרי בעדכן תוכנת מנהל התקן5. בחרי באפשרות התקן ממקום ספציפי מתקדם.6. נווטי לשולחן העבודה לתיקיה שזה עתה חילצת ולחצי אישור.המערכת תזהה באופן אוטומטי את הקבצים הדרושים ותתקין אותם.באם לא הסתדרת, פני אלי בפרטי.בהצלחה !20 במרץ 2012 בשעה 14:59 #47056פניני
חבר
בס"דלכבוד פורום תקלה,ראשית העברתי את הקישור שלכם בעזרת דיסק און קי, למחשב הבעייתי, וחלצתי את הקובץ, וקבלתי תיקיה צהובה שעליה כתוב דרייבר רשת, ואז ניסיתי להתקין אותה. זה לא הלך, אז ב"עזרה" כתוב, שעדיף להסיר התקנה ולהתקין וכך עשיתי ושוב זה לא הלך. נאמר לישהוא לא מסוגל להתקין רכיב זה. (עשיתי הוספת חומרה ממקום ספציפי וכו', ונתבתי אותו לתיקיה של הדרייבר רשת וכו',כפי שאמרתם.)אבל רציתי להוסיף, עוד שתי הערות, 1)במתאמי רשת, יש משהו בלי סימן קריאה צהוב, ועליו כתוב, ppoe win miniportובאמת כאשר הוא מנסה להתחבר לאינטרט על ידי החייגן, הוא תמיד אומר, מתחבר על ידי poe win miniportאז בכלל אולי הבעיה היא במשהו אחר, ולא כפי שבזק ונטויז'ין חושבים?2) הערה נוספת, כאשר הוא מנסה להתחבר ולא מצליח הוא כל הזמן כותב the phone line is busy שגיאה 676אז שוב, אולי הבעיה זה משהו אחר לגמרי, ולא במתאם רשת שמסומן בסימן קריאה צהוב?שוב תודה רבה -
מאתתגובות
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.