פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › תקלה בדיסק קשיח This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 13 years, 2 months by jenya. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 19 במרץ 2012 בשעה 20:11 #47041 nissimnahoomחבר שלום, יש לי דיסק קשיח בגודל 1 טרה, אשר הינו דיסק שני במחשב (לא מתוקנת עליו מערכת ההפעלה). לפני זמן מה נעלם לי כל המידע שהיה על הדיסק ובבחינת הגודל של הדיסק הוא מראה לי שגודלו הוא 31.8 MB בלבד. גם באמצעות Scan Disk של Win הוא מראה לי את אותו הגודל. יש לי (או לחששי היו לי…) תמונות רבות על כונן זה ואני חייב להציל אותו. האם מישהו יכול לעזור לי ולהבין היכן כל הטרה זכרון שנעלם ??? 20 במרץ 2012 בשעה 01:59 #47048 פטיש אווירחבר כנס לניהול דיסקים ובדוק אם הדיסק קיים ובאיזה גודל…. הדרך: קליק ימני על המחשב שלי ובחר ניהול , לאחר פתיחת המנהל לחץ "אחסון" ופעמיים על "ניהול דיסקים" 22 במרץ 2012 בשעה 00:18 #47079 jenyaחבר תעלה את המחשב בלינוקס ואז המעאכת תתעלם מהפרטישן טייבל של וינדוס ותוכל לשלוף את המידע , במידה והדיסק לא דפוק מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר