אין אפשרות להתקין XP MODE

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים אין אפשרות להתקין XP MODE

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    ajelet
    חבר

שלום,קניתי מחשב נייד חדש שמותקן עליו WINDOWS 7 גירסת HOME PREMIUM – 64,יש לי תוכנה שעובדת רק על XP ואני חייבת אותה.ניסיתי להתקין XP mode אך המחשב אמר this computer doesn't have hardware assisted virtualization. האם יש דרך אחרת שבה ניתן להריץ תוכנה שרצה ב-XP בלבד?

תודה
    אבי לוי
    מנהל בפורום

נסה לעיין תחילה במאמר הזה.

יתכן ויש הגדרות ביוס שיש לשנות תחילה.
    ויתכן כי החומרה שלך אינה תואמת את האפליקציה הנ"ל.
    על כל פנים, יש באפשרות לנסות ולהריץ את האפליקציה שלך במצב תאימות ל XP בחלונות 7.
    יניב
    מנהל בפורום

ניתן להתקין virtual pc  ועליו להתקין Windows xp ושם להריץ את התוכנה.

ajelet
    חבר

אבל אז צריך דיסק מקורי של XP?לא?אין לי שום דיסק של חלונות,קניתי את המחשב עם WINDOWS 7 עליו

יניב
    מנהל בפורום

לפי מה שהבנתי ישנם כמה עדכונים שצריך להתקין לפני עדיף שתבדקי עם מיקרוסופט 09-7625400 או במאמר בלמטה:

בנוסף יכול להיות שהאופציה של תמיכה בוירטואליזציה מכובה וצריך להפעיל אותו בביוס אבל את זה צריך לבדוק מול תמיכת הנייד.

You can download and install the update online from the Microsoft Download Center:

If your computer supports HAV, but HAV is turned off, we recommend that you turn it on in your computer's basic input/output system (BIOS), instead of installing the update. The steps for doing this vary depending on the BIOS manufacturer. For sample instructions on how to do this, go to the Windows XP Mode and Windows Virtual PC support website.

יניב
    מנהל בפורום
    ajelet
    חבר

התקשרתי לתמיכה של מיקרוסופט, שאלו אותי המון שאלות כמו פרטיים אישיים ומס' סידורי של המחשב,דגם ועוד ואז אמרו לי שאם אני רוצה לשים XP זה ימחוק לי את WINDOWS 7 ונשמע היה שהטכנאי שם לא הבין מהחיים שלו.ניסיתי להסביר לו מה זה XP MODE אך הוא לא הבין בכלל מה אני רוצה

יניב
    מנהל בפורום

אויי גרוע…..

למה לא ביקשת שמנהל יחזור אלייך?
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.