פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › עכבר מגמגם [בעיה נפתרה]
- This topic has 10 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 13 years, 7 months by
אבי לוי.
-
מאתתגובות
-
12 ביוני 2012 בשעה 10:40 #47889
חנניה
חברתוך כדי עבודה העכבר מפסיק להגיב וגם האור בקצהו (עכבר אופטי) כבה. לפעמים הוא חוזר לעצמו לכמה דקות וכאשר הוא נכבה סופית אני נאלץ לאתחל את המחשב וחוזר חלילה.
12 ביוני 2012 בשעה 13:05 #47890arietom
חברתנסה לעדכן את הדרייברים של העכבר.
אם זה לא עובד שלך לנו בבקשה איזה סוג עכבר יש לך, מערכת הפעלה?__________________________
"זמן הוא ההון היחיד שיש לאדם, והדבר היחיד שהאדם אינו יכול להרשות לעצמו לאבד."
קליפ לבר מצווה12 ביוני 2012 בשעה 13:13 #47892אבי לוי
מנהל בפורוםנסה את הפתרונות הבאים:
1. החלף עכבר.2. חבר את העכבר לשקע USB חלופי.3. הצלב את חיבורי העכבר מ USB ל – PS2 ולהפיך. (החיבור העגול עם הפינים – ישן יותר)4. סרוק את המחשב לפי המדריך הזה.12 ביוני 2012 בשעה 14:11 #47901חנניה
חברנא הנחיותיך כיצד מעדכנים דרייבר של העכבר
העכבר הוא מתוצרת מיקרוסופט; מערכת ההפעלה היא windows 7 ultimate12 ביוני 2012 בשעה 15:11 #47903arietom
חבראיזה דגם העכבר??
בדוק אם יש פה את הדגם שלך …
http://www.microsoft.com/hardware/en-us/downloads__________________________
"זמן הוא ההון היחיד שיש לאדם, והדבר היחיד שהאדם אינו יכול להרשות לעצמו לאבד."12 ביוני 2012 בשעה 17:04 #47905אבי לוי
מנהל בפורוםלדעתי אין מדובר בתקלה של דרייבר ובעוד שמדובר בחלונות 7
יתכן ואני טועה…האם ביצעת את הפעולות שציינתי כולל סריקה של המערכת ?13 ביוני 2012 בשעה 09:10 #47906חנניה
חברחיובי! עדכנתי את הדרייבר; הורדתי תוכנת MALWARE והרצתי על המחשב (נמצאו 8 רוגלות) אך התופעה עדין נמשכת
13 ביוני 2012 בשעה 12:37 #47910חנניה
חברהחלפתי את חיבור העכבר דרך אדפטור (לחיבור עגול) לחיבור ישיר של העכבר לפורט USB
התופעה ממשיכה בתוספת צילצולי רקע מהמחשב – שאינני מבין מה מקורם13 ביוני 2012 בשעה 12:56 #47912אבי לוי
מנהל בפורוםטוב מאד שהסרת את הרוגלות.
יתכן מאד וקיימת אצלך תקלה חומרתית לפי דבריך.איני יושב מול המחשב וקשה לי לקבוע מבלי לשמוע את הצלצולים שאתה מתאר.ישנה עוד בדיקה אחת שתוכל לבצע היא עבודה במצב בטוח.אתחל את המחשב ועבוד איתו במצב בטוח עם חיבור לרשת.בקישור תוכל לראות כיצד מבצעים זאת – בחר באפשרות שמתחת למצב שבתצלום.safe mode with networkingבמידה ואינך מסוגל להתחבר לרשת במצב בטוח, בחר במצב בטוח רגיל ללא חיבור לרשת כפי שמבואר במדריך.באם מתאפשרת לך עבודה במצב בטוח ללא תקיעות וללא בעיותזה אומר שתי כיוונים עיקריים לתקלה שלך:1. תקלה חומרתית שיסודה בלוח האם.2. דרייבר עכבר שנפגם או שאינו תואם.לצערי לא אוכל לסייע לך בתקלה החומרה,אולם האפשרות השנייה מאפשרת לך את הפעולות הבאות.:1. הסרה מוחלטת של דרייבר העכבר שלך באם מותקן, ואתחול המערכת לאחר מכן.2. כניסה למנהל ההתקנים > ימני על התקן העכבר > הסרתו ואתחול המחשב.לאחר האתחול, המערכת תתקין אותו מחדש.בהצלחה !13 ביוני 2012 בשעה 16:54 #47920חנניה
חברהחלפתי את העכבר ולמרבה הפלא בחיבור המיועד לעכבר במחשב (חיבור עגול) דרך מתאם ל USB העכבר אינו מגיב אך בכניסת USB רגילה – כן.
נראה לי שהעכבר המקורי דפוק ונראה לי שאמשיך לעבוד עם העכבר השני דרך USB אלא אם כן יש לך עיצה אחרת.תודה על כל פנים על עזרתך.13 ביוני 2012 בשעה 18:26 #47924אבי לוי
מנהל בפורוםאם הבנתי אותך נכון… השתמשת במתאם לעכבר ?
אם כן, אל תשתמש בו.חבר את העכבר ישירות לשקע USB ללא שום מתאם.ובהחלט כן. השאר עם העכבר שמחובר ישירות לשקע.הכי פשוט, הכי טוב והכי בריא (:שמחתי לסייע ! -
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.