פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › המרת קבצים This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 13 years, 7 months by שיר. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 5 ביולי 2012 בשעה 13:54 #48088 שירחבר שלום לכולםם! אני רוצה להעביר תמונות (שצילמתי במצלמה רגילה) לפלאפון שלי אבל שאני שולחת את התמונות מהבלוטוס לפלאפון אני מקבלת במקום תמונה יצור של סימן שאלה כאילו שהפלאפון לא הצליח לקרוא את הקובץ… מה לעשות?? תודה רבה מראש:) 5 ביולי 2012 בשעה 22:30 #48092 אבי לוימנהל בפורום שלום עושה רושם שהנייד שלך אינו תומך בפורמט הקובץ. מכיוון שאין לך תקלה בהעברת הקבצים, אני ממליץ לך לפנות לשירות הלקוחות של הנייד שלך ולשאול אותם אילו קבצים נתמכים על ידם ומאידך באם קיים עדכון שתוכלי להוריד לנייד על מנת שזה יתמוך ויזהה את הקובץ. ויתכן שאת מבצעת שגיאה כל שהיא באופן העברת הקובץ או במיקום שגוי. על כל פנים, זהו נושא לשירות הלקוחות. בהצלחה ! 5 ביולי 2012 בשעה 22:50 #48093 שירחבר תודה, נקווה שזה יצליח:) מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר