Windows Vista לא עולה (מסך כחול)- מותקן על Macbook Air [בעיה נפתרה]

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים Windows Vista לא עולה (מסך כחול)- מותקן על Macbook Air [בעיה נפתרה]

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    תמר
    חבר

שלום,

יש לי מחשב MacBook Air שמותקנות עליו שתי מערכות הפעלה. האחת Windows Vista והשניה מערכת הפעלה של מקינטוש.
    אני מנווטת בין שתיהן עם Bootcamp.

רוב הזמן אני משתמשת בויסטה ולאחרונה נתקלתי בבעיה ואני מקבלת מסך כחול, מערכת ההפעלה אינה עולה בשום מצב אחר (safemode, last known good configuration וכו') ולכן המחשב מאתחל את עצמו פעם אחרי פעם אלא אם כן אני לוחצת זמן ממושך על כפתור ה-Option ואז אני מקבלת אופציה לבחור אם להעלות את המחשב דרך מקינטוש או ווינדוס. בדר"כ אני יודעת שלוחצים על F משהו בשביל להיכנס לBIOS אם אני רוצה אבל אין לי מושג איך זה עובד במחשבי מקינטוש. בינתיים אני עובדת על המחשב דרך מערכת ההפעלה של MAC אבל זה לא נוח ואני מעדיפה את הווינדוס.

ניסיתי לעשות BOOT דרך usb stick שמותקן עליו Hiren's אבל אני מבינה שזה לא רלוונטי למחשבי מקינטוש.
    יש בכלל דרך להעלות מסך שנותן לך אופציה לעשות BOOT ממדיה חיצונית חוץ מהדיסק הקשיח?

אין לי הרבה מושג איך לעבוד עם מקינטוש אשמח לקבל עזרה.

תודה מראש.

יניב
    מנהל בפורום

שלום,

דבר ראשון הייתי מנסה לבטל את איתחול האוטומטי על מנת לראות את מספר השגיאה של המסך הכחול.
    דבר שני הייתי מריץ chkdsk /r על מנת לנסות לתקן את הקבצים הפגומים.
    תמר
    חבר

השגיאה במסך הכחול הייתה unmountable boot volume.

לפי מה שהבנתי זה קובץ BOOT.INI שצריך לתקן.

זאת אומרת שאני צריכה להריץ CHKDSK בעזרת דיסק ההתקנה של ווינדוס כדי לתקן את הקבצים?

תודה!

יניב
    מנהל בפורום

מה מספר השגיאה? 0x8000123

תמר
    חבר

לא מספר השגיאה הוא 0x000000ED .

אני מקווה שזה לא מעיד על בעיה בכונן הקשיח…

יניב
    מנהל בפורום
    תמר
    חבר

פתור תודה!

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.