פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › צריכה עזרה דחוף לבעיית אינטרנט מוזרה
- This topic has 7 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 13 years, 5 months by
itsho.
-
מאתתגובות
-
19 בספטמבר 2012 בשעה 12:21 #49097
חלי
חברשלום לכולם!
יש לי בעיית אינטרנט מוזרה מאוד שעד עכשיו אף אחד לא הצליח לעזור לי לפתור.
אני נמצאת עכשיו באירופה, עם 2 מחשבים. אחד הוא מחשב של מק והשני פיסי. כשהייתי בארץ הצלחתי להתחבר לאינטרנט ב2 המחשבים.
בתחילת הטיול השכרתי דירה באוסטריה. הצלחתי להתחבר לאינטרנט רק עם המק. עם הפיסי לא.. לא הצלחתי לפתור את הבעיה.
לפני כמה ימים הגעתי לדירה בסלובניה. גם פה אני מצליחה להתחבר עם המק. המחשב פיסי, עושה סימנים שהוא מזהה את הרשת, ומצליח להתחבר, אבל לא ניתן לגלוש. יש סימן קריאה קטן צהוב על הסמל של הקליטה. הקליטה טובה יש לציין..
את כל הדברים הבסיסיים של ההגדרות עזרו לי חברים לשנות אבל זה לא עבד..
מרוב יאוש שמתי פעמי לחנות מחשבים. שם, כדי שהם יוכלו לעזור לי במשהו, העברתי את המחשב לאנגלית. באופן מוזר ולא הגיוני פתאום הכל עבד כמו שצריך. הצלחתי להתחבר לאינטרנט הויפי של החנות. מעבר לזה, יש לי במחשב התקן נט סטיק של חברת פלאפון, מאוד יקר לגלישה מחו"ל- אבל גם אליו ניתן היה להתחבר כשהייתי בחנות.
העברתי את המחשב חזרה לעברית, ושם עדיין הכל עבד בלי בעיה.
החבר'ה בחנות לא עשו כלום למחשב..
שמחה ומאושרת על התיקון הפתאומי והמפתיע חזרתי לדירתי עם המחשב.
אבל שוב.. פה בדירה כלום לא עובד.
לא הצלחתי להתחבר לא לאינטרנט של הדירה ולא לנטסטיק של פלאפון.
במק הויפי עובד מצויין.
אני ממש מיואשת כבר וחייבת את המחשב השני בדחיפות!
מה אפשר לעשות ואיך זה הגיוני?
19 בספטמבר 2012 בשעה 13:13 #49100itsho
מנהל בפורוםיכול להיות שכרטיס הרשת האלחוטי בPC מוגדר עם IP ידני (במקום אוטומטי – שיקבל מDHCP). ולכן, בכל נסיון להתחבר לרשת במקום לקבל IP מהראוטר, הוא משתמש בIP שהוגדר מראש.
בדקי בהגדרות מתאם הרשת (network adapter), וודאי שלא מדובר בהגדרה ידנית אלא באוטומטית.
תמונה לדוגמא (וינדוס 7 בעברית):
19 בספטמבר 2012 בשעה 13:17 #49101חלי
חברהיי
תודה על התגובה המהרה קודם כל..האמ שכבר את כל זה עשינו… כל הבדיקות האלו עם חברים תומכים מהארץ…אבל ללא הצלחה…זה לא שינה כלום:(זה כל כך מוזר שזה כן עבד בחנות מחשבים ופה לא ואותו דבר עם הנט סטיק של חברת פלאפוןאני לא יודעת מה עובר על המחשב…הוא ממש פצוע נפשית:019 בספטמבר 2012 בשעה 13:25 #49107itsho
מנהל בפורוםמה דגם כרטיס הרשת האלחוטית בPC ? או לפחות כתבי את דגם הPC ודגם הMAC.
19 בספטמבר 2012 בשעה 13:31 #49111חלי
חברדגם הפיס זה lg-r 380
והמאק זה mac os xגירסא 10.6.8איך בודקים כרטיס רשת?19 בספטמבר 2012 בשעה 14:55 #49114itsho
מנהל בפורום1. כרטיס הרשת = מתאם רשת = network adapter.
הסימון הראשון בתמונה הוא כרטיס הרשת.
יתכן שיש לך כמה כרטיסים ? כתבי כאן את שמות כולם.2. אשרי בבקשה – זה דגם הPC ? אם כן, כרטיס הרשת שלו תומך באלחוטי בתקן B וG ולא N (החדש והמהיר יותר). ויתכן שהרשתות בסביבתך הם מהתקן החדש…
19 בספטמבר 2012 בשעה 17:08 #49119חלי
חברדגם הפיסי נראה שזה בהחלט מה ששלחת…
הסימון הראשון באיזה תמונה? זאת שצירפת בתגובה הראשונה?איך מוסיפים תמונה בהודעה פה?בכל מקרה אצלי יש 4 אופציות, וכולם מראים שלא מחובר-Bluetooth Network connectionLocal Area ConnectionMobile Broadband connection 2Wireless Network Connection
אם לאלה התכוונת..חליחןחן 2012-09-19 17:22:34 19 בספטמבר 2012 בשעה 18:45 #49123itsho
מנהל בפורוםהאחרון – Wireless network connection, לחצי עליו פעמיים, וכתבי את דגם כרטיס הרשת.
-
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.